11.04.2018

Yaşamı Sanat Haline Dönüştürün



Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım, 12 Nisan Perşembe günü Akbatı misafirleriyle sohbet etmek üzere Yaşam Akademisi’nin konuğu oluyor. Neşe saçan kişiliğiyle mutluluğun önemini her yerde vurgulayan Arım, saat 14.00’da mutluluğu yakalamanın kolay yollarını ziyaretçilere anlatacak.

Yıllarını sanata adamış ünlü tiyatrocu Betül Arım, Yaşam Akademisi konuğu olarak, 12 Nisan Perşembe günü Akbatı misafirleriyle buluşuyor. Dünyaya iyilik gözüyle bakan ve hayatın sorunlarla baş etme sanatı olduğunu söyleyen Arım, saat 14.00’da gerçekleştireceği söyleşide, kendi deneyimlerinden yola çıkarak ziyaretçilerle mutlu olma sanatının -yollarını paylaşacak.

Kendisinin yazıp oynadığı ‘Dışarda Hiçbir Şey Var’ adlı oyunuyla herkesin tek ve biricik olduğunu tüm Türkiye’ye duyurmak isteyen Arım, söyleşisini dinleyenlere de hayatı yeniden keşfetmelerini sağlayacak ipuçları verecek.

Betül Arım
Konservatuvar 3. sınıf öğrencisiyken İstanbul Şehir Tiyatrosu’na giren Betül Arım, 2004 yılında kendi isteği ile emekli olana kadar Şehir Tiyatrosu’nda, 50’den fazla oyunda yer aldı. Türkiye’nin önde gelen seslendirme sanatçılarından biri olan Arım, birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı, çeşitli kültür, sanat ve yaşam programlarını canlı olarak sundu. Betül Arım sinema, televizyon ve seslendirme çalışmalarının yanı sıra pek çok kurumsal firmaya “Yaşama Sanatı” seminerleri vermektedir. Betül Arım son bir yıldır kendi yazdığı ‘’Dışarıda Hiçbir Şey Var’’ oyununu sergilemekte ve binlerce izleyiciye ulaşmaktadır.

Akbatı Hakkında
Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı, 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikasına “Excellent” seviyesinde sahiptir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda