29.05.2018

Baydöner Ödüllerine Bir Yenisini Daha Ekledi



2015 yılından beri en iyi müşteri deneyimini yaratan markaların ödüllendirildiği “A.L.F.A. Awards”da bu yılın restoran kategorisi birincisi Baydöner seçildi. Misafirlerinin, geleneksel Türk lezzeti dönere, standart kalite ve uygun fiyat ile şık restoranlarda kolayca ulaşmalarını sağlayan Baydöner, tüketicilerin oylarıyla Restoran Sektörü kategorisinde ödüle layık görüldü.
Geleneksel lezzette üretilen döneri ve hızlı servisiyle tüm şubelerinde aynı standartta hizmet veren Baydöner, fark yaratan çalışmalarının meyvelerini toplamaya devam ediyor. Baydöner son olarak 2018 A.L.F.A. Awards’da ödüllendirilerek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetle Restoran Sektörü kategorisinde birincilik ödülüne uzanan Baydöner, böylelikle en iyi müşteri deneyimi yaşatan markalardan biri olarak sektördeki konumunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Müşteri deneyimi yönetimindeki başarılarıyla, müşterisiyle sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki kuran markaların onurlandırıldığı A.L.F.A. Awards’un kazananları, 24 Mayıs Perşembe günü Bomontiada’da gerçekleştirilen görkemli bir törenle açıklandı. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen A.L.F.A. Awards’da 37 kategoride deneyimi en iyi yaşatan markalar “Customer Brand” seçilerek ödüllendirildi.

Markaların performansı, İstanbul’dan Bursa’ya, Balıkesir’den İzmir’e, Malatya’dan Trabzon’a toplam 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen yüz yüze görüşmeler sonrasında oluşturulan A.L.F.A. Müşteri Deneyimi Endeksi ile belirlendi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda