1.05.2018

Beymen Çalışma Şartları/Maaşları



1971 yılında Osman Boyner tarafından kurulan ve ülkemizde hazır giyim perakendeciliğinde oldukca önemli bir marka olan Beymen,şu sıralar halka arz olmanın heyecanını yaşıyor.Beymen,hem mağaza sayısı hemde,çalıştırdığı personel sayısı ile sektördeki yerini her daim koruyan markalardan bir tanesi.Sürekli olarak bir büyüme içerisinde lan firmanın ülke istihdamına da,oldukça pozitif bir katkı yaptığını belirtmekte yarar var.

Beymen Çalışma Şartları

Firmada haftalık çalışma saati yasaların belirlediği şekil de 45 saat olarak bilinmektedir.Günlük çalışma süresi ise 8.5 saattir.Yemek ve çay molanız bu saatlere dahildir.Personel sabahçı/akşamcı şeklinde her hafta değişen vardiya sistemi ile çalıştırılmaktadır.

Her personelin haftada bir kez haftalık izin kullanma hakkı vardır.Haftalık izinler genelde hafta içi kullandırılmaktadır.Ayrıca yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklinde yıllık izne sahip olursunuz.

Beymen Maaşları

Beymen yeni işe başlayan her personel Asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Maaş olarak Asgari ücretin üstüne çıkmak için,şirkette belirli bir süre çalışmış olmanız ve mevcut görevinizden bir kademe daha yükselmeniz gerekmektedir.Her ne kadar tempolu ve yorucu bir iş gibi görünse de,firmada uzun yıllardır çalışanlar var.

Firma resmi tatiller de çalışmanız durumunda mesai ödemesi yapmaktadır.Bunun dışında zaman zaman fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Bu fazla çalışmalar için denkleştirme yapılır ve personele çalışmış olduğu saat kadar süre verilir.

Maaşın yanı sıra Beymen'de Prim sistemi uygulanmaktadır.Satışa vereceğiniz destek ile maaşınızın yarısı kadar prim almanız mümkün.Firma yol ücreti vermemektedir.Şehir merkezine çok uzak olan Avm'lerde sadece kapanışlarda servis imkanı sağlanmaktadır.

Özetleyecek olursak: Maaş + Prim + Yemek Ücreti şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.

Not: Yöneticilerin ücretleri ve çalışma saatleri farklıdır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda