9.05.2018

Bir Türk Firması İlk Kez Walmart Denetiminden Geçti



Türkiye’nin yanı sıra dünya standartlarında üretim bandına sahip olan Çilek, dünyanın en önemli perakende şirketlerinden biri olan ve sektöründe otorite kabul edilen Walmart’ın denetiminden geçerek gücünü bir kez daha kanıtladı.

Çilek, dünyanın en güçlü şirketi ve en büyük perakende zinciri olan Walmart’ın denetiminden geçerek ürünlerinin bu dev perakende zincirinde satılmasının yolunu açtı.

Muzaffer Çilek: Uluslararası pazarda artık daha güçlüyüz

Geçtiğimiz günlerde Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası’nı sertifikasyon sistemine dahil ettiklerini anımsatan Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek, sektörde ilklerin altına Çilek imzasını atmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Dünyanın en önemli perakende şirketlerinden biri olan Walmart’ın denetiminden geçerek güçlerini bir kez daha kanıtladıklarının altını çizen Muzaffer Çilek, “Walmart, ürünlerini sadece üretim standartları, üretim hacmi, güvenliği gibi açılardan yüksek standartları karşılayan şirketlerden tedarik ediyor. Walmart, talep ettiği standartları karşılamayan firmalarla çalışmıyor. Çilek olarak bu hedefleri tutturduğumuz için oldukça mutluyuz. Denetimden geçmiş olmamız Çilek’in marka bilinirliğine önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Ayrıca ihracat hedeflerimizi bir üst banda çıkarmamızı sağlayacak. Öte yandan uluslararası pazarda yer alan bir firma olarak, denetim sayesinde rekabet ortamına daha hızlı dahil olup, sürekli kendimizi güncelleyerek yeni ve özgün tasarımlarla sektördeki farkımızı ortaya koyabileceğiz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda