1.05.2018

Esas 14 Burda Avm



Esas 14 Burda

Esas 14 Burda
Paşaköy Mah. D-100 Karayolu Cad. no:8-16, 14100 Bolu, Türkiye
Tel: +90 374 274 12 22
info@14burda.com


Bolu ilinin doğal büyüme aksı üzerinde, D 100 karayolundaki geniş cephesi sayesinde ve şehir merkezine yakın konumu ile halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olan Esas 14 Burda; toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alan ve 17 bin metrekarelik orta ölçekli, 5 bin metrekarelik büyük ölçekli mağazaları ile toplamda 120 adet mağaza, hipermarket, elektronik market ve 8 salonlu sineması ile bir sinerji yaratmıştır. Esas 14 Burda; bin araç kapasiteli otoparkı ve yabancı kurumsal şirketler için de büyük önem taşıyan “Leed Sertifikası” sahibi olmasıyla çevreci ve enerji duyarlı yaklaşımı ile de dikkat çekmektedir.

Türkiye sıralamasında kişi başı milli geliri en yüksek il olması sebebiyle, Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline sahip ili Bolu’dayaklaşık 85 Milyon USD’lik bir yatırım olan “Esas 14 Burda” AVM 5 Kasım 2016 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açmıştır.

Açılış öncesi etkinlikleri ve Alışveriş merkezinin duyurumları aylar öncesinden başladı
10-12 Temmuz tarihleri arasında şehir meydanına yerleştirilen Greenbox ile Bolu halkının fotoğrafları çekilmiş, belirlenen 350 fotoğraf plexi camlara uyarlanarak alışveriş merkezimize yerleştirilmiştir. Yine şehir meydanına 15 Ağustos tarihinde yerleştirilen dev alışveriş çantası Bolu halkı tarafından ilgiyle karşılanmıştır. Açılış öncesinde ise; Bolu, Düzce illeri ile Akçakoca, Gerede, Yeniçağa ilçelerinde toplamda 3 totem, 164 CLP, 50 bayrak, 10 Megalight, 123 bilboard ile açılışımızın duyurumları yapılmıştır. Outdoor olmayan ilçeler de ise karnaval aracı ile broşür dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Açılış günü ise karnaval aracımız maskot bando eşliğinde şehir merkezinde tanıtımızı yaparken patenli kızlarımızda açılış programının yer aldığı broşürlerimizin dağıtımını gerçekleştirmiştir. Bu sürece yerel ve ulusal basında yayınlanan ilan ve reklamlarımız da destek olmuştur.

Açılış törenimize Bolu ve çevre illerin protokol üyeleri, yerel ve ulusal basınla şehrin ileri gelenleri katılmıştır. Zemin kat fuaye alanına kurulan kokteyl alanında karşılanan misafirlerimiz daha sonra Food Court katındaki tören alanına geçmiş ve protokol konuşmalarının ardından büyük bir coşku ile alışveriş merkezimizin açılışı gerçekleştirilmiştir. Açılış günü akşama kadar alışveriş merkezimiz birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmıştır. Ebru sanatı, Osmanlı hat sanatı, cam üfleme sanatı gösterileri yanında Jonglör, tahta bacak, top cambazları performanslarını sahnelemiştir. Ayrıca Müzik performansları, bando gösterileri, neşeli palyaçolar gün içerisinde alışveriş merkezimizin içerisinde etkinliklerini gerçekleştirirken çeşitli alanlara kurulan stantlardan misafirlerimize lezzetli ikramlar yapılmıştır. Eğlenceli karikatüristler hünerlerini sergilerken minik ziyaretçilerimizde sirk makyajı yapılmıştır. Dolu dolu geçen bir günün akşamında da muhteşem Shaman dans gösterisi ile açılış karnavalımız sona ermiştir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda