10.05.2018

Gima'nın Son Durağı Trabzon



Perakende sektörünün lider markası olan CarrefourSa,2018 yılında da Gima yatırımlarında hız kesmiyor.Bir dönem Trabzonlular tarafından alışverişin tek adresi olan ve Gima Çolak'ın ismine ilham veren Gima, yenilenerek kaliteli, taze ve bol çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerle yeniden buluştu.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, Trabzon'da 1994 yılında açılarak uzun yıllar boyunca bölge halkının büyük ilgisini kazanan ve hatta bir ailenin kızlarının ismine ilham olan Gima'yı yenileyerek tüketicileriyle buluşturdu.

Türkiye'nin ilk süpermarket zinciri olan Gima’ya yatırımlarını sürdüren CarrefourSA, Trabzon Gima'yı CarrefourSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Ayten Engin Erçevik ve sevilen markanın ismini alan Gima Çolak’ın katılımıyla 2018/10 Mayıs Günü  düzenlenen törenle hizmete açtı.

“Trabzon için Gima, bir ailenin kızına ismini verecek kadar değerli”

Yatırımlar kapsamındaki altıncı Gima marketini, köklü bir geçmişi ve tüketicisiyle arasındaki duygusal bağ dolayısıyla Trabzon'un Ortahisar ilçesinde açtıklarını dile getiren CarrefourSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Ayten Engin Erçevik, şöyle konuştu: “Gima'yı yaygınlaştırmaya devam ediyor, hesaplı alışverişin adresi olma özelliğiyle geçmişte tüketicilerin sıkça tercih ettiği bir markayı CarrefourSA'nın perakende sektöründeki vizyonuyla yeniden ülkemize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Sahip olduğu algı ile Trabzon, Gima için geçmişte önemli bir yere sahip. O kadar önemli ki, bir dönem Trabzonlu bir aile bile kızına Gima ismini vermeyi tercih etmiş. Dolayısıyla marketimizin, geçmişte olduğu üzere bugün de büyük ilgi göreceğinden eminiz. Marketimiz, sebze – meyveden taze balığa, süt ürünlerinden şarküteriye, pastadan ekmeğe ve yerel ürünlere kadar tazelikten ödün vermeden, kaliteli ve geniş bir ürün yelpazesiyle tüketicilerini karşılarken aynı zamanda da uygun fiyat politikasıyla tüketiciler için yine alışverişin hesaplı adresi olacak.”

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde açılan Gima, 732 metrekare satış alanı ve 26 personeliyle tüketicilerine hizmet verecek.

2 yorum :

  1. Carrefour neden kendi tabelası altında değilde gima altında mağaza açıyor bunun bi faydası var mı ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gima markası Türkiye için CarrefourSa markasından daha fazla değer içeriyor.Zira CarrefourSa,her ne kadar büyümek istese de,bir türlü istedikleri kıvama gelemediler.Yakın zamanda Ceo'sunun işten ayrılması bunun en büyük göstergesi.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda