30.05.2018

LC Waikiki Dubai Mall'da Mağaza Açtı



864’üncü mağazasını Dubai’de bulunan ve dünyanın en büyük ve en prestijli alışveriş merkezi Dubai Mall’da açan LC Waikiki, 2018 yılında 12 yeni ülkeye daha giriş yaparak toplam 1000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Girdiği ülkelerde perakende piyasasına dinamizm getiren giyim markası LC Waikiki, yeni mağazasını, dünyaca ünlü markaların yer aldığı, yıllık ziyaretçi sayısının 80 milyonu bulduğu Dubai’nin en önemli alışveriş merkezi Dubai Mall’da açtı. Mağazanın 25 Mayıs tarihinde yapılan açılış seremonisine Apparel Genel Müdürü Prashant Shetty ve LC Waikiki Bölge Müdürü Ali Emre Özden katıldı.

LC Waikiki, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan 5 mağazasına ek olarak, dünyanın büyük ve en prestijli AVM’lerinden biri olan Dubai Mall’daki bin 400 metrekare büyüklüğündeki yeni mağazasını hayata geçirdi.

Moda perakende sektöründeki global hedeflerine adım adım ilerleyen LC Waikiki, Hırvatistan, Yunanistan ve Güney Afrika gibi 12 ülkede daha faaliyete geçmeye hazırlanan LC Waikiki, 2018 yılında yurtdışında 120 yeni mağaza açarak toplamda 1000 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

2018 yılının ilk yarısında yurt dışı mağazalarına 170 milyon ürün ihraç eden LC Waikiki, 2018 sonunda toplam 825 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyor.

“İyi Giyinmek Herkesin Hakkı”

LC Waikiki, geniş ürün yelpazesinde bulunan kadın, erkek, çocuk, genç, bebek ve hamile koleksiyonlarındaki her yaştan ve her zevke hitap eden ürünleriyle şimdi Dubai’de moda severlerle buluşuyor. Trendleri yakından takip eden LC Waikiki, tüketicilerine kendilerini özel hissettirirken tarzlarını da ortaya koyacak koleksiyonlar hazırlıyor. Her sezonun hit parçalarını büyük bir titizlikle koleksiyonlarına taşıyan LC Waikiki, tasarımlarını yeni bir bakış açısıyla yorumluyor.

Bugün 38 ülkede 850’den fazla mağazası ve farklı milletlerden 42 bin çalışanıyla ulaşılabilir modayı 3 kıtada müşterilerine sunan global moda perakende markası LC Waikiki, dünyanın dört bir yanında “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonuyla "insanları, tarzları ve bütçelerine uygun giydirerek iyi hissettirmek" için çalışıyor, müşterilerine ulaşılabilir modayı sunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda