22.05.2018

LEGO® Duplo® ile Sınırsız Eğlence Çocukları Bekliyor!



LEGO® DUPLO® ile büyümek çok eğlenceli. Yeni LEGO® DUPLO® Çiftlik setleri, çocukların oyun oynarken yaratıcılıklarını geliştirmesi için bir çok olasılık içeriyor. Çocuklar LEGO® DUPLO® Çiftlik setlerinin yapım parçaları ve hayvan figürleriyle hayal güçlerini kullanırken, macera dolu bir eğlence yaşayabiliyor.

Yaratıcılığı ve gelişimi destekleyen LEGO® DUPLO®, yeni Çiftlik setleriyle 1.5- 5 yaş aralığındaki çocuklara eğlenceli bir dünya sunuyor. Çiftlik setlerinde yer alan her bir LEGO® DUPLO® figürü, milyonlarca çocuğun hikayesinin bir parçası oluyor. Üç farklı setten oluşan LEGO® DUPLO® Çiftlik setleri; çocukların yaratıcılık, ince motor hareketleri ve el göz koordinasyonlarını geliştirmelerine yardımcı oluyor. Aynı zamanda LEGO® DUPLO® setleri ile değişik oyunlar kurup, hikayeler anlatabiliyorlar.

Sınırsız hayal güçleriyle sayısız hikayeye imza atan çocuklar, yeni hikayelerini aileleriyle paylaşmaktan da heyecan duyar. İyi bir dinleyiciye sahip olmak ise, çocukları kendi düşüncelerini paylaşmaya ve yaratıcılıklarını geliştirmeye teşvik eder.

Çiftlik Maceraları Seti

DUPLO® setlerinden “Çiftlik Maceraları” ile çocuklar öğrenirken eğleniyor. Macera çiftliğinde 1 çiftçi ve 2 çocuk olmak üzere 3 LEGO® DUPLO® figürü bulunuyor. Aynı zamanda koyun, inek, keçi, horoz ve tavşandan oluşan 5 hayvan figürü de setin içerisinde yer alıyor.

Çiftlik Midilli Ahırı Seti

Büyümeyi yaratıcı ve eğlenceli hale getiren “Çiftlik Midilli Ahırı” seti ise, 2 adet DUPLO® figürü, 2 adet midilli figürü, aksesuar ve dekore edilmiş yapım parçalarını içeriyor.

Çiftçi Pazarı Seti

DUPLO®’nun “Çiftçi Pazarı” seti, çocuklara yaratıcı ve kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor. Setin içerisinde yer alan 3 DUPLO® figürü ve aile arabası ile çocuklar pazardaki bir stanttan satın alma rutinlerini keyifle uygulayabiliyor.

LEGO® DUPLO® yapım parçaları, klasik LEGO® yapım parçalarının yaklaşık iki katı büyüklüğünde olduğu için küçük çocukların ellerine de mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor.

LEGO® Hakkında
Oyuncak sektöründe 1932 yılından bu yana Dünya’nın önde gelen markaları arasında yer alan LEGO® Group, ülke genelinde daha fazla çocuğa ulaşmayı ve yüksek kaliteli, eğitici ve eğlendirici oyun deneyimini sunmayı hedeflemektedir. LEGO®, çocukların gelişimine önem vermenin yanı sıra yaratıcı oyun ve öğrenme sayesinde geleceğin mimarlarına ilham vermeyi ve onları eğlendirirken geliştirmeyi amaçlıyor. LEGO®, Dünya genelinde yaklaşık 18 bin çalışanı ile 140’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda