10.05.2018

Ramazan Bereketi Kim Market'te Yaşanır



Kim Market Ramazan paketleriyle, bereketli sahurlar ve iftarlar tüketiciyi bekliyor.

Ramazan ayına özel hazırladığı ‘Ekstra’, ve ‘Geleneksel’ kumanya paketleri ile ekonomik fiyatlarla sofraları donatacak olan Kim Market, Ramazan’da çevresindekileri sevindirmek isteyenler için de ‘Hediye alışveriş çeki’ ile müşterilerini dolu dolu karşılayacak..
Bu yıl da makul fiyatlarla her bütçeye uygun iki ayrı Ramazan kolisi sofralarda yerini almaya hazır. Firmaların personeline veya hayırsever vatandaşların ihtiyaç sahiplerine yapacakları yardım ve bağışlar için “Kim Ramazan paketi” ve istenilen TL değerinde “Kim alışveriş çeki” ideal seçenekler olacak.

Tüketicinin Ramazan ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde hazırlanan Ramazan kolileri, aynı zamanda bütçeler için büyük avantaj da sağlıyor. Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi olarak almak, tüketici için tasarruf fırsatı sunuyor. Kim Market tarafından iki farklı içerikte hazırlanan Ramazan kolilerinin yanı sıra Ramazan süresince özel kampanyalarla sunulacak ürünler de, aile bütçesine fark yaratacak fiyatlarla raflardaki yerini aldı.

Ramazan sofralarının lezzet ve bereketi bu iki kumanya paketlerinin içinde

Her yıl müşteriden gelen talebe göre hazırlanan koliler, yağdan reçele, bakliyattan salçaya, şekerden çaya kadar sahur ve iftar sofraları için vazgeçilmez temel gıda maddelerinden oluşuyor. Tüketici için en ekonomik fiyatlarla Ramazanı karşılayan KİM Market, 16 ve 19 ürünün bulunduğu iki değişik koli seçeneği sunuyor.

16 üründen oluşan ‘Geleneksel’ kumanya paketi 49,95 TL den satılıyor. Geleneksel pakette; salat ayçiçek yağı, salça, hazır çorba, makarna, mercimek, pirinç, bulgur, zeytin, un, şeker, çay, tuz ve hurma bulunuyor. 19 üründen oluşan ‘Ekstra’ kumanya paketinin fiyatı ise 75,95 TL. Bu pakette ayçiçek yağı, salça, hazır çorba, makarna, mercimek, pirinç, fasulye, zeytin, un, şeker, çay, tuz, reçel, hurma ve yaz helvası yer alıyor. Ayrıca her iki Ramazan Kolisinin içinde birer sürpriz hediye üründe bulunuyor.
Kim Market, aynı zamanda müşterilerinin dilediği markaların, arzu ettikleri ürünlerinden istedikleri gibi “İsteğe Özel Ramazan Paketleri “ hazırlıyor.

Kim Market Ramazan paketleriyle, bereketli sahurlar ve iftarlar tüketiciyi bekliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda