12.05.2018

Üreten Kadına Onur Market'ten Tam Destek



BURSA – Onur Market ve Unilever işbirliğiyle hayata geçirilen, Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu’na Bağış Kampanyası çerçevesinde, Onur Marketlerden yapılacak Signal, Dove ve Elidor markalı ürün alışverişlerinden elde edilen gelirin bir kısmının Bursa Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonu’na bağışlanacağı kampanya sona erdi.

Kampanyanın son bulması vesilesiyle Bursa Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonu’nun Bereketlim Mağazasında toplantı düzenlendi. Toplantıda, Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Bursa Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Sermin Cakalıoğlu, Gatronomi Turizm Derneği Bursa Temsilcisi Ramazan Başan ve federasyon temsilcileri hazır bulundu.

KADIN İSTİHDAMI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR KONU”
Kampanyanın sonuçları üzerine konuşan Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, “Kadınlarımız bizim baş tacımız. Onur Market olarak da kadın istihdamı önemle üzerinde durduğumuz bir konu. Biz her zaman üreten kadınların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle gerçekleştirdiğimiz kampanya ile Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonuna az da olsa bir desteğimiz olduysa ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Onur Market’le gerçekleştirdikleri kampanyadan dolayı memnuniyetini dile getiren Üreten Kadınlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Sermin Cakalıoğlu ise “Onur Market gibi Türkiye’nin en başarılı perakende alışveriş mağazalarından birinin bize destek olması bizleri çok mutlu etti. Umarım bu kampanya uzun sürecek bir işbirliğinin başlangıcı olur ve Onur Market ile beraber güzel kampanyalara imza atarız” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda