2.05.2018

Zeruj Port Avm Açılıyor



Bir süredir merakla açılışı beklenen Zeruj Port Avm'de,sona gelinde 11 Mayıs 2018'de Zeruj Port Avm ünlü sanatçıların katılımı ve sürpriz etkinlikler ile kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Zeruj Port Avm'de açılışı takip eden 7 gün boyunca ziyaretçileri mutlu edecek uygulama/etkinlikler var.İşte o etkinlikler içinden seçtiklerimiz.


11 Mayıs Cuma 14:30da Ünlü Sanatçı Sevil Yaşar Konseri



12 Mayıs Cumartesi 13:00da Ünlü Sanatçı Ali Şan Konseri

100'ün üzerinde ünlü marka 11-12-13-14-15 Mayıs boyunca en kaliteli ürünler,en hesaplı fiyatlar ile tüketicilerle buluşturacak.

11 Mayıs günü Adana ve İstanbul'da özellikle ünlü olan Hasan Usta Kebap'tan tüm ziyaretçilere ücretsiz mangal ikramı.




Türkiye’nin ilk hanım ve muhazafakar avmsi Zeruj Port Avm. İçinde ezan okunan, en beğenilen markaların kadın giyim, züccaciye ve çocuk giyim ve en güzel cafelerin yeraldığı bir avm. İstanbul'un göbeğinde, Marmaraya 5dk, Avrasya tüneline 7dk, Zeytinburnu sahile çok yakın. Bay bayan Mescitleri mevcut. Avm içinde 5 vakit ezan okunacak.

Zeruj Port Avm mağazalar: Mulier, invee, Haşema, Basic Love, alMarwah, Tekbir, Karaca(Krc), Özdilek, Suqse, Fresh Scarfs, YkzCeylan, MMB tasarım, etesettür, dresslove, Moodbasic, Nihan, Tuğba &Venn, My Sweet Home, Bky Butik, Prenses Bujiteri, By Express, Elif Eser, Green Light, Missare Butik, Yakamoz Eşarp, Pamukevi Eşarp, Tülay Pehlivan, Esra Merdoğlu, Şahin Gümüş, Süreyya İstif, Rabiaca, Pearly Collection, Kalyoncu Trend, By Altuni, elifs moda, Selam Özkan, İpekevim, Sevgi Kütükçü, Nevra Butik, MisCats, Qayha, Mim Kahve, Miss Aysge, Fratelli Diamanti, Ladureipek, Elin Mısıroğlu, Ayşe Genç, hilay butik, Kk Desing, Al-Mara Exclusive, Ayşegül Güneş, Ferda, Jorbinol, Fanbella, Butik Melike, Ferraceci, My Mood, Dresslove, Lysa Studio, Kadriye Baştürk, Kevser Sarıoğlu, Garzia, bygülay Eylül Alyans, Evla Desing, Efşa Moda, ButikkSqr, Aura Desing, Sevde Karaer, Miha, Zamane Butik,

2 yorum :

  1. Böyle bir yerin açılması elbette gurur verici. Açıkçası alışverişe dalıp ta en azından namaz vakitlerini kaçıran bir toplum ile karşılaşmayacağız. İslami değerler suistimal edilmeden açılan her türlü mekanı destekleriz.

    YanıtlaSil
  2. Neden bir alisveris merkezinde erkekler gibi kadinlarin da rahat olabilecegi bir ortam yaratmak varken kadinlara baska bir avm aciyorlar ?

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda