12.06.2018

LEGO® Kreatif Direktörü ile Keyifli Bir Sohbet



Dünyaca ünlü Global LEGO® Kreatif Direktörü Cerim Manovi, LEGO® ve Marketing Türkiye’nin ortak olarak düzenlediği “C Level Club” etkinliğinde reklam ajanslarının kreatif direktörleri ile bir araya geldi. Yaratıcılık üzerine eğlenceli sohbetlerin yapıldığı toplantı, katılımcılar için ilham verici bir deneyim oldu. Manovi, 7 Haziran Perşembe günü gerçekleşen buluşmada yaratıcılık ve ilham hakkında önemli bilgiler paylaşırken, LEGO® tasarımcısı olmanın eğlenceli ve zor yanlarını da kreatif direktörlerle paylaştı.

Yaratıcılık ve hayal gücü dendiğinde akla gelen ilk marka olan LEGO®, 1932 yılından bu yana çocukların ve yetişkinlerin hayatında iz bırakıyor. LEGO®’nun başarılı temalarından Bionicle ve Ninjago’nun tasarımcısı ve 2017 yılının yoğun ilgi gören LEGO® Ninjago filminin prodüktörlerinden Cerim Manovi, LEGO® ve Marketing Türkiye’nin ortak olarak düzenlediği “C Level Club” etkinliğinde Türkiye’nin önde gelen kreatif direktörleriyle bir araya geldi. Etkinliğe; Mehmet Turgut, Cihan Kavaklıpınar, Tayfun Eker, Koray Özdemir, Yağız Genç, Ahmet Akın, Burak Atatur, Gürkan Gürel, Fatih Tüylüoğlu, Gökhan Atasoy, Burak Gözalan, Ferit Yontur, Liza Kaptan, Özgür Alaz, Çağlar Gözüaçık, Sami Basut, Ergin Binyıldız, Serhat Gürcü, Pemra Açıktan, İlker Barouh, Cevdet Canver, Eldem Çulpan, İlke Düzgün Ertürk, Barış Tarcan, Can Akalın ve Semih Altıner katılım gösterdi.

LEGO® Global Kreatif Direktörü Cerim Manovi, konuşmasında yaratıcılık ve ilham hakkında önemli bilgiler paylaşırken, LEGO®’daki tasarım süreçlerine de değindi.

7 Haziran Perşembe günü SALT Galata’da gerçekleşen keyifli buluşmaya ilişkin görüşlerini paylaşan Manovi, “Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de LEGO® setleri hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından çok seviliyor. Hayal gücü, yaratıcılık, eğlence, öğrenme ve paylaşma dendiğinde akla gelen ilk markalardan biriyiz ve tasarımlarımızla her yaştan LEGO® severe unutamayacakları bir eğlence fırsatı sunuyoruz. Tüm bu nedenlerle LEGO®’da kreatif direktör olarak çalışmak oldukça heyecan verici” dedi.

10 yıldır LEGO® için tasarımlar yapan ve aynı zamanda 2017 yılında vizyona giren LEGO® Ninjago’nun da prodüktörlerinden biri olan Cerim Manovi, şu an Kreatif Direktör olarak görev yapıyor. Dünya genelinde yaklaşık 18 bin çalışanı ile 140’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren LEGO®, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük küçük herkesin hayallerini inşa etmesine yardımcı oluyor.

LEGO® Hakkında
Oyuncak sektöründe 1932 yılından bu yana Dünya’nın önde gelen markaları arasında yer alan LEGO® Group, ülke genelinde daha fazla çocuğa ulaşmayı ve yüksek kaliteli, eğitici ve eğlendirici oyun deneyimini sunmayı hedeflemektedir. LEGO®, çocukların gelişimine önem vermenin yanı sıra yaratıcı oyun ve öğrenme sayesinde geleceğin mimarlarına ilham vermeyi ve onları eğlendirirken geliştirmeyi amaçlıyor. LEGO®, Dünya genelinde yaklaşık 18 bin çalışanı ile 140’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda