12.07.2018

Furpa Market Kimin?



1998 yılında Furpa Yenibağlar Şubesi ile Fuat ALPASLAN önderliğinde parekende sektörüne adım atan ALPASLAN Ailesi; Kısa zaman içerisinde oluşturdukları sıcak diyalog ve üstün kaliteli hizmet anlayışı ile tüketicilerin de beğenisini kazanarak;

Sırası ile Yenibağlar, Millet , Bağlaraltı, Kaplıkaya, İncirli , Panayır Premium, Zümrütevler, Fethiye, Çamlıca, Kestel, Yeşilova, Başaran, Arabayatağı,Ertuğrul, Doburca, Özlüce, Karaman, Emek , Gemlik1, Yunuseli, Etibank ,Küplüpınar, Başaran2, Yeşilova2, Gemlik2, Mudanya, Hipodrom, Gürsu, Güzelyalı, Kestel2, Yeşilyayla, Dikkaldırım, Ortabağlar, Erikli Premium, Göçmen Konutları, Samanlı, Elmasbahçeler, Dikkaldırım2, Musababa, 23 Nisan, Görükle, mağazalarımız ile19. yılımızda 46 şubesi ve Özlüce semtinde 5.000 m2 kapalı alan lojistik deposu ile hatırı sayılır bir market zinciri haline gelmiştir.

50 m2 satış alanından 35.000 m2 kapalı satış alanına ulaşılması sürecinde; Gerek tüketicilerin beğenisi, gerekse tedarik zincirinin güven ve desteği ile müşterilerine sürekli daha kaliteli bir hizmet sunmanın haklı gururunu yaşayan "Furpa Marketler Zinciri", sizlerle birlikte "Hep daha iyiye, hep daha ileriye !.." gitmeyi kendisine hedef edinmiştir.

Furpa'nın Sahibi Fuat ALPASLAN Kimdir?

Milli boksörken ringlerde, şimdide perakende sektöründe başarıdan başarıya koşuyor. Boksta Türkiye adına ciddi başarılar kazanan milli boksör Fuat Alpaslan, son dönemde perakende sektöründe Bursa’nın önemli bir başarısına imza attı…

Furpa marketler zinciri 2012 yılı itibariyle 18. Mağazaya ulaştı. Hedefleri ise Bursa'da mağaza sayısını artırarak ulusal ve en son uluslar arası bir marka olmak.

1977 yılında Ağrı'da doğdu. İlkokulu 60.yıl ilkokulu'nda ortaokulu imam hatip lisesinde, liseyi endüstri meslek lisesinde bitirdi. Üniversteyi ise Londra’da Amerikan Üniversitesi spor yönetmenliği bölümünde okudu.

Ortaokul yıllarında sportif faliyetlerle ilgilendi. 1990 yılında aktif boks spor hayatına başladı. Bu süreçte Türkiye Gruplar Şampiyonası ve Türkiye ampiyonalarında musabakalara katıldı. Gösterdiği başarılar neticesinde Türkiye Boks Milli Takımı'na seçildi ve milli sporcu ünvanını aldı. Bu dönemde milli formayla uluslar arası musabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etti.

2006 yılında Türkiye Boks Fedarasyonu teknik kurul başkalığına seçildi. Bu görevinde de ülkemizi temsil edecek sporculara hem maddi hem manevi destekte bulundu.

Bursa Ticaret Sanayi Odası meclis üyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu iş geliştirme başkan yardımcılığı yapıyor.

1 yorum :

  1. biz çalışanlar olarak edirne keşanada bir şube açmanızı isterim

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda