3.07.2018

Gri Ucuz Satış Market Kimin?



Ganioğulları şirketler grubunun temelleri 1960 yıllarda Bitlis de atıldı. Bitlis de yerel bazda ev ve mutfak ihtiyaçlarının perakende satışı ile ticari serüveni başlayan, bugün yarım asrı deviren bir başarı öyküsüne dönüştü. Ganioğulları Bitlis’in yerelliğinden çıkıp, ulusal bir marka olabilmek hedefi ile 90 yılların başında büyüme stratejisi doğrultusunda İstanbul’a taşındı. İstanbul da gıda işine başlayarak ticaretinin temellerini oluşturdu. Ganioğulları bakkalcılık, halkpazarı , toptan fiyatına perakende , hiper market perakende satış tecrübesi ile her geçen gün büyüdü.

Bu tecrübeden hareket ile 2000’li yılların başında değişen müşteri beklentileri ve sosyal sorumluluk endişesi ile yeni bir ticari mağazacılık modeli çalışmalarına başladı. Sosyal sorumluluk ve inandığı değerlerin gereği olarak ’’ az karda bereket vardır’’ anlayışı ile GRİ markası ile mağazalar zincirlerini oluşturdu. Gri marketler , markalı ürünü uygun fiyata müşteriye ulaştırma hedefi ile yola çıktı. Metre kare verimliliği esas alınıp , bu tarz mağazacılık anlayışını Türkiye’de ilk uygulayan markalardan biri oldu. Gri’de tükeci açısından uygun, üretici açısından hızlı satış yapılması sağlanıyor. Gri mağzalar bugün İstanbulun çeşitli semtlerinde ve farklı lokasyonlar da hizmet veriyor. Teknolojiyi kullanarak tam otomasyonlu bir alt yapı ile sistem odaklı olarak her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Gri marketler belli dönemlerde müşterilerine faydalılığı esas alarak yaptığı indirim ve hediye kampanyalarıyla da büyük ilgi görüyor.

Mağazalıktan kazandığı deneyimle , müşteri beklentilerine uygun olarak internet dünyasını daha etkin kullanma hedefi doğrultusunda , yeni projeler geliştirdi. Bu projelerden biri uzak satış ‘’GriEsatış’’ diğeri de yakın satış ‘’hare satış’’dır.

Gri Ucuz Satış Market Kimin/Gri Ucuz Satış Market'in Sahibi Kim?

Ganioğullarının projelendirdiği gıda portalları ile kırsala şehrin imkanlarına götürmek , alışverişi kendi yapamayan hastalar ,yaşlılar ve engellileri alışveriş soruna bir çözüm sunmak ,hem de kaliteli ve markalı ürünü en uygun fiyata almak isteyen müşteriler için tüm Türkiye ye hizmet vermek üzere yapılandırıldı. Gri marketlerinin olmadığı bölgelerden ve Türkiye’nin dört bir tarafından teveccüh gördü.

Ganioğulları şirketler grubunun mağazalarına hizmet veren lojistlik depo , 3000 bin metre kare kapalı alana sahip, 25 kişiye istihtam sağlayan 10 araçlık filo ile tüm gri lokasyonlarına günlük ihtiyaçlarına göre sevkiyat yapmaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda