10.07.2018

Kim Market 88'inci Şubesini Coşkuyla Açtı



KİM, 2018 büyüme planları çerçevesinde bu yıl Türkiye’nin birçok noktasında yeni mağaza açarak müşterileri ile buluşmayı sürdürüyor.

Marka, yatırımlarına ve istihdam yaratmaya hızla devam ederek İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli’nde hizmete açtığı mağazalar ile birlikte toplam 88 mağazaya ulaştı. Üsküdar Çengelköy semtindeki açılışa bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Açılış töreni, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, Genel Koordinatör Ahmet Yıldız ve Üsküdar İlçesi’nin önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

“2018yılındabüyümeye2katıhızladevamediyoruz”

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan yaptığı açıklamada “Her yeni mağaza yeni istihdam ve yatırım demek. 11 mağaza İzmir'de 77 mağaza Marmara Bölgesi’nde olmak üzere toplamda 88 mağazaya ulaştık. Türkiye’nin çeşitli noktalarında mağazalar açarak müşterilerimiz ile buluşmayı sürdürüyoruz. Açtığımız her mağazada bölgenin ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Mağaza personelini bölgeden istihdam ediyor ve yerel üreticilerin ürünlerini değerlendiriyoruz. Halkımıza en zengin ürün çeşidini, KİM kalitesi ve ucuzluğuyla sunmak için çalışıyoruz” dedi.

“Bu,sizlerinmarkası”

Ersan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki ilk helal et sertifikasını biz aldık. Halkımıza sunduğumuz meyve ve sebzeler tarladan toplandıktan bir gün sonra kendilerine ulaşıyor. Lojistiğimizi kendimiz sağlıyoruz, böylece her zaman en kaliteli ve taze ürünleri kendilerine sunabiliyoruz. İleriki dönemde hayvancılık yatırımlarımızı da şekillendireceğiz. Sattığımız etleri kendimiz üretebilmek için hazırlıklara başladık, diyerek unutmadan eklemek istiyorum; yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Yılsonuna kadar inşallah 100 rakamını yakalayıp, ülkemiz için çalışmaya, üretmeye ve değer katmaya devam edeceğiz. Bu marka sizlerin markası… İşini aşkla yapan, ülkesini seven, hep daha iyisini dileyen Kim varsa bekliyoruz” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de konuşma yaparak; “Açılışa katılmaktan onur duyuyorum. Üsküdar’ın en güzel mahallelerinden birinde açılan bu mağazanın bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, tüketicilere bu mağazada kaliteyi ucuza bulabileceğini de hatırlatmak isterim” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Namazgah Caddesi No: 44/B Çengelköy/Üsküdar İstanbul adresinde hizmete giren KİM’in, yeni mağazasının açılışına özel fırsatları 12 Temmuz’a kadar devam edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda