11.08.2018

Ekol Mağazaları Kimin/Kim Kurdu?



EKOL, 70'li yıllarda Ankara'nın Ulus semtinde küçük bir dükkanda faaliyetine başlamış daha sonra Ankara Kızılay'da büyümesini sürdürerek bugünün temellerini oluşturan yapısına kavuşmuştur. 1993 yılına gelindiğinde EKOL Markası Kadın Giyim pazarında üretim ve toptan satış ile ismini ulusal çapta hızlıca duyurmaya başladıktan sonra stratejik bir kararla mağazalaşma sürecine girmiştir. Bugün 40’tan fazla şehirde 75’e yakın mağaza, toptan satış ile yüzlerce corner’da ürünleri müşterileri ile buluşmaktadır.

Ekol Mağazaları Kimin/Kim Kurdu?

Bir aile şirketi olan Ekol'un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Bahattin Demirci,şirkette en yetkili kişidir.

Yaşamın her alanında kullanılabilecek şık, kaliteli ve her zaman modaya uygun tasarımlarıyla “şehirli kadın” için zamansız ve çabasız şıklığın adresi olan EKOL kendini yenileyen ve geliştiren dinamik yapısıyla moda severlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Güzellik anlayışının değiştiği ve standartların dışına çıktığı günümüz dünyasında, her yaş ve bedende kadının güzel giyinebileceği düşünülerek kumaş seçimi, renk ve desenler, özel dikiş ve kalıp seçenekleri ile özgün ürün modellerini her sezon titizlikle hazırlanan koleksiyonda görmek mümkün.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda