21.09.2018

Kim Market çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri




Kim market çalışma saatleri 2018

Kim market saat kaçta açılır, saat kaçta kapanır?İlk mağazasını 1997 yılında açan KİM Market çalışma saatleri merak ediliyor. Kim Market sabah saat kaçta açılır, akşam saat kaçta kapanır. Kim Market 08:00-22:00 saatleri arasında çalışmaktadır. İşte tüm detaylar...

Kalite ve İndirimde Marka" açılımının kısaltılması olan Kim Market, "Takip eden değil, takip edilen; değer üreterek müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde gerçekleştirerek, sektöründe hep daha iyisini sunan, Türkiye’nin en büyük 5 süpermarket zincirinden birisi olmak." vizyonu ile hizmet veren sektörünün önemli oyuncularından. Türkiye'de, İstanbul, İzmir, Edirne, İzmit, Tekirdağ gibi illerde 84 mağaza ve 2.700'ün üzerinde çalışanı ile müşteri memnuniyetini esas alarak büyümeye devam ediyor.

KİM MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ 2018

Kim Marketleri haftaiçi mesaiye sabah saat 08:00'da başlar ve akşam kapanış saati olan 22:00'a kadar aralıksız devam eder. Kim Marketleri haftasonu yani Cumartesi ve Pazar günleri yine aynı saatler arasında çalışmaktadır. Kim market şubeleri ayrıca Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda bayramın ilk günü kapalı, diğer günlerinde ise açıktır. Ayrıca arefe günü, 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde ise açıktır.

KİM MARKET İLETİŞİM BİLGİLERİ

KİM Market genel merkez binası Hadımköy Mahallesi Metin Oktay Caddesi No: 3/1 Arnavutköy / İstanbul adresinde bulunmaktadır. KİM Market'e; 0 212 489 21 21 ve 0 212 630 20 66 faks numarasından ulaşabilirsiniz.

Kim Market Çağrı Merkezi telefon numarası 444 1 546'dır.

7 yorum :

  1. Çalışma şartları ve maaşlar hakkında bilgi verir misiniz? Şirket profiline baktığınızda başka sektörlerede giriş yapmışlar. Market hakkında içeriden bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma saatlerinde değişiklik yok,kurumsal bir firma olduğu için yasalara uygundur.Maaş konusunda departman belirtirseniz rakam vermemiz mümkün olabilir.

      Sil
  2. Cevap için teşekkürler. Maaş konusunda genel bir bilgi istemiştim. Kasiyer, Reyon, Mal Kabul, Mağaza Müdürü ve Yardımcısı gibi.. Aile firması olduğu için, yükselme, kıdem değişikliği diğer büyük marketlere göre nasıl işler. Mesajımda yazdığım gibi, market dışı başka sektörlerde olduğu için, bir sıkıntı halinde marketlerede yansıyacaktır. Bunun etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz. Sağlıklı bir gelişim olarak görmüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Rica ederiz.Kasap,Şarküteri ve Manav dışında kalan personeller asgari ücret almaktadır.Yöneticilerin maaşı ise 3000-4500 TL arasında değişiyor.Bu değişikliğe neden olan en büyük faktör ise,çalışanın tecrübesi ve şirkette çalışmış olduğu yıl.

    Aile şirketi olması hesabı ile yükselmek biraz daha emek istiyor.Zira terfilerde kişini özellikle şirketteki çalışma yılına dikkat ediliyor.Açıkçası Kim'de işler gayet yolunda görünüyor.Büyümesini sürdüren nadir marketler arasında yer alıyor.

    Mali olarak bir zorluğu olsa bunu da çekinmeden burada dile getirirdik.

    YanıtlaSil
  4. Bilgilendirme için teşekkürler. Asgari ücret alan personeller, "Yol + Yemek" olarak eklendiği zaman hesabına direk nakit olarak mı yatıyor, yoksa sadece yol parası mı veriliyor. Yemek var mıdır. Keza, AGİ (Asgari Geçim İndirimi) desteği var mıdır? Misal, X markette çalışan bir tanıdığım, asgari ücret+yol+yemek olarak 2600 TL hesabına yatırılıyor. Yemek verilmiyor. Kim'in uygulaması tam olarak nasıldır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nakit verilmiyor.Yol servis ile karşılanıyor.Yemek ise mağaza yemekhanede yeniliyor.

      Sil
  5. Zorda kalmadıkça bu firmada çalışmanızı tavsiye etmem. Dışarıdan farklı görünüyor fakat içerisine girdikçe gerçeklerle yüzleşiyorsunuz. Diğer marketlere başvuru yapın !! Kısaca, buradan "Uzak Durun"..

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda