10.09.2018

Kitapsan Gücüne Güç Katıyor



1987 yılında kurulan Kitapsan; yeni açılan mağazaları, web satışı ve bayilik organizasyonunu 200’ün üzerinde personel gücü ile birleştirerek büyüme hamlesini sürdürüyor.

Son olarak geçtiğimiz ay Adana Türkmenbaşı Bulvarında açılan mağaza ile büyümesini sürdüren ve sektörde 30 yılı geride bırakan Kitapsan, 2018’de yaptığı şube açılışları ile büyüme hamlesini sürdürüyor. Şube sayısını arttıran Kitapsan’ın; Adana’da 7, İzmir’de 5, Mersin’de 4, Konya’da 2, Antalya’da 1 ve kitapsan.com.tr web satış mağazası bulunuyor.


Şubeleşme hamlesi hakkında bilgi veren markanın kurucu ortağı Hasan Söyümez; gösterdikleri titiz, kaliteli ürün seçimi ve tüketicinin sevdiği, bulunmaktan mutluluk duyduğu mağazalar zinciri haline geldiklerini belirtirken; “Mağazalarımızda satışını yaptığımız ürünlerin arkasında durmak gibi özel misyonlar yaratarak, değişen teknolojileri yakından takip edip kendi pratiğimizde uyguluyoruz. Ülke şartlarına rağmen yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 2018 yılında Adana’da, Mersin’de, İzmir’de ve Antalya’da zincirimize 4 mağaza daha ekleyerek mağaza sayımızı arttırdık. Tüm mağazalarımız; kitap, kırtasiye, hobi, hediyelik, oyuncak, film, müzik, multimedya, teknoloji, dergi gibi geniş ürün yelpazesi ile her kesime hitap etmektedir” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda