18.11.2018

Venezia Mega Outlet




Venedik konsepti ile gondollarla alışveriş keyfi sunan Venezia Mega Outlet Alışveriş Merkezi’ nin yepyeni konsepti Venezia Çarşı Pazar ziyaretçilere açıldı.

Venezia Mega Outlet’te San Marco Meydanı’nın üst katında yer alan ve ticaretin kalbi olan Venezia Çarşı Pazar yöresel lezzetlerden aksesuara, elektronikten ev eşyasına kadar birbirinden çeşitli ve renkli ürünlerin uygun fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu çok özel bir konsept sunuyor. 16.000 m2’lik bir alanda kurulu olan Venezia Çarşı Pazar içerisinde bulunan 500 mağazasıyla geniş ürün yelpazesi seçenekleriyle hizmet veriyor.

Venezia Mega Outlet, 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşan alışveriş merkeziyle, Türkiye'nin Venedik konseptiyle tasarlanan "ilk" yaşam merkezi olma özelliğini taşıyor.

Venezia Mega Outlet Amv, kapalı alan mağazalarda gökyüzü temalı özeltasarım tavan mimarisiyle ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş fırsatı sunuyor. 1 km'lik kanallardaki gondollarıyla, Venezia'da dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Venezia Mega Avm Açılış Kapanış Saati: 11:00 - 23:00

Avm'nin Ücretsiz Kapalı otoparkı Mevcuttur

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda