19.02.2019

Şok Market Çalışanlarının Direnişi Büyüyor





Şok Market Çalışanlarının Direnişi Büyüyor

Türkiye genelinde 4 bin 700'ün üzerinde mağaza ve yıl sonu itibarıyla yaklaşık 8 milyar lira ciro hedefi ile faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Şok'ta neler oluyor. 

Şok mağaza personelleri 2019 yılında askeri ücrete yapılan zamla şirketin aldığı karar doğrultusunda personellerin yemek ve yol ücretlerinin bir bölümünün kesilmesi üzerine şok market çalışanları bu isyanını sosyal medya üzerinden geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Aldığımız bilgilere göre üst yönetimden bu konuyla ilgili bir düzeltme veya geri dönüş yapılmayan şok personelleri kararlılıkla yollarına devam etmekte ve direnişlerini gün geçtikçe katlanarak büyümekte şok akademi üzerinden direnişlerine devam etmekte ve isteklerini dile getirmektedirler.

Bütün sosyal medya kanallarını kullanarak hedeflerine ulaşmaya çalışmaktadırlar ve sendika haklarını kullanmak için örgütlenmeye ve sendikaya üye olma yolunda ilerlemektedirler. Bizde şok market çalışanlarının bu haksızlıklar karşısında direnişlerini haklı bulmakta ve yanlarında olmaktayız.






1 yorum :

  1. Bu eylemler yapılmasında Şube müdürleri Bölge Yöneticileri Gruplardan Bu tarz davranışın yaptırımı büyük olur diye tehtid ediyorlar.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda