6.05.2019

KİM Market 100 Mağazaya Ulaştı



Trakya, Marmara ve Ege Bölgesi'nde hizmet veren KİM, geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Beykent'te açtığı yeni şubeyle 100 mağazaya ulaştı.

22 yıldır faaliyet gösteren KİM, yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Marmara, Ege ve Trakya’da müşterilerine hizmet veren KİM, geçtiğimiz günlerde devreye aldığı Beylikdüzü Beykent şubesiyle 100 mağazaya ulaştı.

Açılış töreni KİM Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, Genel Müdür Ercan Ersan ve üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti. Erol Ersan, açılış konuşmasında “Sürdürülebilir gelişim vizyonuyla sinerjisi yüksek, dinamik ve etkin bir yapıyla perakende sektöründe faaliyetimizi sürdürüyor, yenilikleri takip ederek bu yenilikleri tüketicilere yansıtacak yatırımlara imza atıyoruz. Daha verimli bir hizmet sunmak için yeniliklerle dolu market yatırımlarımızı, tüketici ihtiyaçlarını gözeterek şekillendiriyoruz” dedi.

Sözlerine “Perakende sektöründe yıllardır tek bir şeyi hedefledik. Çok hizmet mutlu müşteri dedik ve şuan biz bunu başarma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bunu biz hep birlikte personellerimiz ve müşterilerimiz ile başardık ve birlikte büyüdük. 100’üncü mağazamız halkımıza hayırlı olsun” diyerek devam eden Ersan, bölge halkı ile mağazayı dolaştı.

100’üncü mağazaya özel düzenlenen animasyon gösterileri ve ikramlar ile bölge halkı açılışa yoğun ilgi gösterdi.
İndirimler sürecekAdnan Kahveci Mahallesi, Çankaya Caddesi, Toğçuoğlu Sokak, No: 10/J Beylikdüzü İstanbul adresinde 3 Mayıs Cuma günü hizmete giren KİM, 7 gün boyunca farklı ürün grupları, özel fiyatlar ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile değerli müşterilerine sunmaya devam edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda