17.06.2019

Türkiye'nin İlk Outlet Marketi Açıldı



Ülkemizin ilk Outlet Avm'si olan 212 Outlet Avm,yine bir ilke ev sahiliği yapıyor.İstanbul ilimizde oldukça iddialı fiyatlar ile hizmet veren Anpa Gross,Türkiye de bir ilki gerçekleştirdi ve Anpa Outlet Marketi müşterilerinin hizmetine açtı.

212 Outlet bu yıl 10’uncu yılını coşkuyla kutlarken, bu özel yıl için yine bir ilke imza atmanın da heyecanını yaşıyor. Kaliteli markaları ve uygun fiyatlarıyla İstanbulluların gözdesi olan 212 Outlet, market alışverişlerinde de ziyaretçilerini düşünüyor. Uygun fiyatlı alışverişin merkezi 212 Outlet, Anpa Gross ile market alışverişlerinde de ziyaretçilerine hesaplı ve uygun fiyatlı alışveriş sözü veriyor.

Anpa Gross’un AVM içerisinde bulunan ilk şubesi olma özelliği taşıyan mağaza toplam 11 bin metrekarelik satış alanına sahip.

1989 yılında Anadolu Pazarlama adıyla kurulan Anpa Gross, kurulduğu günden bu yana misafirlerine market alışverişlerinde en uygun fiyat garantisini sunuyor. Raflarında 15 binden fazla ürün çeşidini sunan Anpa Gross’ta dünyaca ünlü, güvenilir markaları inanılmaz fiyatlara bulmak mümkün.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda