17.07.2019

Carrefour kurbanlık fiyatları 2019




2019 Kurban bayramına çok az süre kaldı, kurbanlık pazarları hareketlenmeye başladı. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları pazarlarda değişkenlik gösterse de marketlerinde 2019 kurbanlık fiyatları netleşti. Siparişler alınmaya başladı. Peki Türkiye'nin önde gelen marketlerinden olan CarrefourSa'da kurbanlık fiyatları ne kadar? Carrefour kurbanlık fiyatları 2019 küçükbaş-büyükbaş fiyat listesi ve taksit imkanları detayları haberimizde.

CarrefourSA’da kurbanlık satışları başladı. 2019 Kurban Bayramında CarrefourSA’nın vade farksız 9 taksit fırsatını kaçırmayın.

Kurban Bayramı 2019 yılında 11-12-13-14 Ağustos tarihlerine denk geliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurbanlıklarda en uygun fiyatları ve ödeme kolaylıkları sunan CarrefourSA, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklarda kredi kartına vade farksız 9 taksit fırsatı sunuyor. Üstelik CarrefourSA bu yıl kurbanlık alan müşterilerine 1lt içecek de hediye ediyor.

Kurban siparişlerinizi adresinize teslim edilecek şekilde www.carrefoursa.com üzerinden verebilir ve12-13-14 Ağustos tarihleri arasında teslim edilmesini isteyebilirsiniz. Satın aldığınız kurbanlığı dilerseniz hemen alıp götürebilir, dilerseniz keseceğiniz güne kadar CarrefourSA’nın özel emanet çadırında ücretsiz olarak bırakabilirsiniz. Hijyenik koşullarda ücretsiz kurbanlık kesimi yapan CarrefourSA ile belirli kuruluşlara kurban bağışı da yapabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarındaki kurbanlık kesimleri 11-12-13 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılıyor. CarrefourSA canlı kurban satışlarında randevulu kesim imkanı da sunuyor. Satın alıp emanete bıraktığınız kurbanlık için size verilen emanet fişinde kesim tarihi ve saatini görebilir, böylece kurbanlığınızın kesileceği saatte CarrefourSA’ya gelip, hiç beklememiş olursunuz.
%100 yerli besi canlı kurbanlıklar

26 yıldır kurbanda güvenilir adres CarrefourSA’da %100 yerli besi canlı kurban satışları, 9 taksit avantajı ile sizi bekliyor. 2019 Kurban Bayramı’nda kurban alışverişi için CarrefourSA’ya gidenler hem ekonomik hem de zahmetsizce kurban alışverişini gerçekleştiriyor.

CarrefourSA’da kurbanlık fiyatları şu şekilde:
Kıvırcık Koç Kurban Paketi 1.395 TL (Min. 17 kg)
Axess kredi kartı ile alımlarda ise %10 indirimli 1.256 TL
Karaman Koç Kurban Paketi 1.345 TL (Min. 17 kg)
Axess kredi kartı ile alımlarda ise %10 indirimli 1.211 TL
Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi (1/7 hisse) 1.445 TL (Min. 20 kg kemiksiz et)
Axess kredi kartı ile alımlarda ise%10 indirimli 1.301 TL
Bayramın 4. günü teslim edilmesi şartıyla Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi 1.395 (Min. 20 kg kemiksiz et)
Axess kredi kartı ile alımlarda ise%10 indirimli 1.256 TL

CarrefourSA uzmanları tarafından özenle seçilen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar, veteriner hekimlerin gözetimi altında kesilir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yönetmeliklerine ve İslami şartlara uygun, hijyenik şekilde kesilen ve parçalanan kurbanlıklar sofraya ulaşıncaya kadar her aşamada, tüketici sağlığı ve gıda güvenliği esas alınır.
Kurbanlığınızı neden CarrefourSA’dan almalısınız?

CarrefourSA’dan kurbanlık alan 10 kişiden 9’u kurbanlık alışverişi için CarrefourSA’yı tavsiye ediyor. Çünkü CarrefourSA’da satılan kurbanlıklar; Eskişehir, Balıkesir ve Afyon’daki çiftliklerde özel olarak besiye alınarak veteriner hekimlerin kontrolünde seçiliyor. Ayrıca CarrefourSA’da kurbanlık vasfı taşıyan büyükbaş kurbanlık için 2 yaşından büyük hayvanlar, küçükbaş kurbanlıklar için ise 1 yaşından büyük hayvanlar CarrefourSA uzmanları tarafından seçiliyor. CarrefourSA’dan kurbanlık almanız için birçok nedeniniz var. İşte CarrefourSA’dan canlı kurban alışverişi yapan kişilerin hijyen, helal kesim ve koli sevkiyatı gibi önemli konularda sağladığı avantajlar:
CarrefourSA’da kurban kesimi Diyanet İşleri Başkanlığından alınan fetvaya ve İslami usullere uygun olarak yapılır.

Kurbanlıklar CarrefourSA’da veteriner hekimleri gözetiminde kesilir. Böylece hayvanlardan insanlara geçebilen tüberküloz, şarbon, brucella gibi bakteriyel, viral ve paraziter hastalıklardan korunulur.
Kurbanlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun, hijyenik şekilde kesilerek parçalanır.

Kurbanlık koli sevkiyatı soğuk zincir kırılmadan soğutuculu araçlarla sipariş verilen marketlere teslim edilir.

Kesimler, din görevlisi ve noter eşliğinde bayramın 1. günü bayram namazından sonra başlar, bayramın 3. günü gün batımında bitirilir.

Kurbanlığınızı CarrefourSA’dan nasıl alacaksınız?

Belirlenen kesim günü ve saatinde CarrefourSA marketlerinin, otoparklarına kurulan kesimhanelerde kesim işlemi yapılarak, kurbanlıkların teslimi yapılmaktadır. Kesimi yaptıracak kişinin vekaletini vermesi ile başlayan ücretsiz kesim işlemi, büyükbaş 8 parça, küçükbaş 7 parça olacak şekilde yapılır. CarrefourSA’dan yapılan canlı kurban ve koli kurbanlık alışverişinde süreç şu şekilde işler:
Kurbanlıklar hassas terazilerde tartılarak, ağırlıkları tam olarak belirlenir.
Müşteriler, marketlerin otoparklarına ya da belirlenen kurban çadırlarına giderek kurbanlıklarını seçer ve ödemelerini burada yapar. Bu süreçte müşteri, dilerse kurbanlığını hemen alıp gidebilir, kesilme işlemi CarrefourSA’da yapılacaksa kurbanlık kesim gününe kadar emanet çadırında ücretsiz kalabilir.
Teslim fişi üzerinde belirtilen tarih ve saate göre markete gelen kurban sahipleri, kesim saatinde vakit kaybetmezler.

CarrefourSA bünyesinde hisseli büyükbaş kurban satışı da yapılmaktadır. Hisseli kurbanlık satışında kesilen dana eti eşit oranda paylaştırılır.

Kurbanlıklar, alım ve satış süreci boyunca CarrefourSA’nın uzman veteriner hekimleri tarafından kontrol edilir.

Kesimler modern ve hijyenik kesimhanelerde, İslami usullere göre yapılır.

Kurban kolilerinizi CarrefourSA’nın belirli hipermarket ve süpermarketlerden teslim alabilirsiniz. CarrefourSA’da küçükbaş kurbanlıkları kemikli olarak dilediğiniz sayıda parçalatabilir, büyükbaş kurbanlıklarda kıymayı ücretsiz olarak çektirebilirsiniz.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda