30.07.2019

Happy Center Kurbanlık Fiyatları 2019



Happy Center, İslami esas ve usullere uygun, helal kesim sertifikalı, hijyenik tesislerde, uzman veterinerlerin gözetiminde, deneyimli kasapların ellerinden kesim ve paketleme hizmeti veriyor.

Kurbanlık danaların ağırlığı (canlı) 335 kg (+%5,-%5). Bu ağırlıktaki hayvanlardan hisse başına ortalama 18 kg kemiksiz et çıkıyor. Koyunlar ise 42 kg (+%5,-%5) erkek ve kurbanlık yaşta. Bu hayvanlardan 18-20 kg kemikli et çıkıyor.

Kurbanlık hayvanların kesimi, Kurban Bayramı’nın birinci günü (Afyonkarahisar) Happy Center veteriner hekimi nezaretinde yapılacak. Kesilen kurbanlıklar soğuk hava depolarına alınacak ve frigofirik araçlarla İstanbul'daki Happy Center şubelerine nakledilecek. Şubelere gelen kurbanlık hayvanların etleri Happy Center kasapları tarafından müşteri isteğine göre biftek, sote, haşlamalık kuşbaşı ve kıyma (koyunlarda pirzola, kuşbaşı ve haşlamalık) olarak hazırlanıp paketlenecek. Hazırlanan etler Kurban Bayramı’nın ikinci günü akşam 20.00’de kurban sahiplerine mağazadan teslim edilecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda