22.08.2019

Natu Life Kimin?



2005 Yılında Ankara'da kurulan işletme, kuruyemiş ve kuru meyve sektöründe faaliyet göstermektedir.Faaliyet alanlarında müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşılayacak şekilde, kusursuz ve işin gerektirdiği profesyonel hizmeti vermeyi temel ilke edinmiştir.

Bu ilke doğrultusunda; toplam kalite felsefesi ile kalite yönetim sistemi ilkelerine bağlı kalarak sürekli iyileştirmeyi sağlayarak sıfır hataya ulaşmak.Kanun, mevzuat ve sözleşme şartlarına tam riayet etmek, kaliteli hizmet üretimi için müşteri isteklerini esas alarak her türlü performans değerdirmelerinin yapılması, piyasa şartlarına bağlı en kaliteli malzemeyi, birinci sınıf işçilikle buluşturarak kullanmak.

Bu hedeflerin tam çalışanlara benimsetilerek onların katılımı ile kalite yönetim sistemi şartlarına uyarak etkinliğin sürekli gözden geçirilmesi ve iyileştirilmeleri kalite politikamızı oluşturmaktadır.

Natu Life Kimin?

Natu Life,markası Ankara Gimat'ta ldukça bilinen ve sevilen Eya Kuruyemiş'in bir iştirakıdır.Firma ülkemizin her ilinde ve neredeyse her marketine ürün tedariği sağlamaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda