11.09.2019

Aybimaş Market Ankara'da Büyüyor




Eko gross ve Öztürk marketlerin 8 mağazasını bünyesine katarak Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda kaliteli hizmet anlayışını Ankara’ya getirdi.

AYBİMAŞ Tanzim Ankara’da açıldı

Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda kaliteli hizmet anlayışını Ankara’ya getirdi.

Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda kaliteli hizmet anlayışını Ankara’ya getirdi. Kırıkkale’deki 7. Şubesini geçtiğimiz aylarda açan firma şimdi de Ankara Yenimahalle’de AYBİMAŞ Tanzim noktasını açarak vatandaşlara hizmet etmeyi planlıyor.

Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kuruluşu Ankara’da “AYBİMAŞ Tanzim” alışveriş merkezini Yenimahalle’de yoğun katılımla açtı. Firmanın kurucusu Baba Ahmet Ayanoğlu, Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler ortaklığında açılan AYBİMAŞ Tanzim merkezinde açılışa özel indirim nedeniyle büyük yoğunluk yaşandı.


AÇILIŞTA ÖZEL İKRAMALAR YAPILDI

Alışveriş sektöründe farklılık getiren Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kuruluşu AYBİMAŞ Tanzim Kırıkkale’de açtığı 7. Şubesinin ardından bir şubede Ankara Yenimahalle’de Demetevler Mahallesi, Aşağı Yahyalar Mahallesi, İvedik Cd. Üzerinde açtı. Ankara halkının yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde vatandaşlara çeşitli ikramlarda ücretsiz olarak verildi. Yiyecek, temizlik ve manav gibi birçok alanda hizmet veren AYBİMAŞ Tanzim’de açılışa özel indirimler uygulandı. Açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön, Bahşılı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin ve çok sayıda vatandaş katıldı.


YENİMAHALLE’YE HAYIRLI OLSUN

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan açılış etkinliğinde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Açılan işletmenin hem Yenimahalle’ye hem de ekonomiye büyük katkı sağlayacağını ifade” etti. Başkan Yaşar “Yenimahalle ilçemizde açılan bu işletmenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yeni bir iş yeni bir aş kapısı olan AYBİMAŞ Tanzim hem istihdam sağlayacak hem de ekonomimize katkı sağlayacak. Ayrıca Yenimahalle’mizin gelişimine de katkı sağlayacağından hiç şüphem yok. Bu işletme sahipleri de inşallah umduklarını bulurlar ve böyle güzel işletmeler gibi nice yatırımlar yaparlar” dedi.

AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET

Yerli ve milli üretim önceliğinde amacımız kaliteli hizmet diyen Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Ayan “Bizler Ayanoğlu kuruluşu olarak hizmet veriyoruz. Kırıkkale’de 7. şubemizi açtıktan sonra Ankara’da da kaliteli hizmet anlayışımız sürsün Yenimahalleli vatandaşlarımızda faydalansın diyerek çıktığımız bu yolda gerek Kırıkkale’den gerek Ankara’dan gelen dostlarımızın desteğine minnettarım. İnşallah bu işletmemiz AYBİMAŞ Tanzim Ankara’mıza hayırlı olur” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda