12.09.2019

Çamlıca Gross Adım Adım İflasa Gidiyor



İçinde bulunduğumuz 2019 yılında Tamamen sektörden yiten Makro Market'in Ankara'da bulunan 12 mağazasını satın alan Çamlıca Gross,iflasın eşiğine gelmiş durumda.

Ankara'nın eski yerel marketlerinden biri olan ve yakın zamanda Makro Market'in 12 şubesini devralan ve beklenmedik bir şekilde Konkordato ilan eden Çamlıca Gross,yavaş yavaş sektörden çekiliyor.

Mağazalar Teker Teker Kapanıyor

Makro Market'in Ankara'da bulunan 12 mağazasını devralan ve bu devir ile mağaza sayısını bir anda arttıran Çamlıca Gross'ın sektörce atılıma geçtiği düşünülürken mağazalar teker teker kapanmaya başladı.Toplamda 6 mağazası kalan firmanın kalan mağazaları da İstanbul merkezli Kim Market'e devrettiği bize gelen haberler içinde yer alıyor.

Personel Maaş Alamıyor

Konkordato'nun en çok etkilediği unsurların başında gelen çalışan grubu,ne yazık ki Çamlıca Gross'da da aynı kaderden ne yazık ki kaçamıyor.Bze ulan bir çalışanın iddiasına göre,şirket aylardır çalışanlarına maaş ödemesi yapamıyor.Kısmı olarak zaman zaman ödeme yapsa da,çalışanların sürekli olarak iki aylık bir ücretleri sürekli olarak içeride kalıyor.Ayrıca şirketten aylar önce çıkanların dahi maaşlarını alamadığı bize gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda