9.09.2019

Tepe Nautilus Çocukları Sevindirecek



Okula Dönüş Festivali 21 – 22 Eylül tarihlerinde Tepe Nautilus’a geliyor. Çocuklar, Türkiye’de ilk kez 2.500 m2’lik dev bir çadırda oyun oynama imkânı bulurken, dünyaca ünlü çizgi film karakterleri ile tanışma fırsatı yakalayacaklar. Dev Monopoly ’den Nerf Kapışma Alanı’na, ana sahnede DJ Bumble Bee ile partiden, Optimus Prime dev robotlar, My Little Pony, Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Play-Doh maskotları ve Mr. Monopoly ile tanışmaya kadar çocuklar için büyülü bir dünyanın kapıları Tepe Nautilus’ta aralanıyor.

Tepe Nautilus, dünyanın en sevilen oyunları ve şovlarını farklı bir deneyimle ziyaretçileri ile buluşturuyor. Türkiye’de ilk kez, 2500 m2’lik dev çadırda gerçekleşecek olan Okula Dönüş Festivali ile Tepe Nautilus, 21-22 Eylül tarihlerinde ziyaretçilerine unutamayacakları bir oyun deneyimi sunacak. 2 gün boyunca 10 binden fazla ziyaretçiyi ağırlaması beklenen festivalde çocuklar dünyayı kasıp kavuran oyunları büyük tema alanlarda oynarken, sevdikleri çizgi film karakterleriyle de tanışma fırsatı bulacak. Okula Dönüş Festivali ziyaretçileri, oyunların yanı sıra alanda bulunan eğlenceli şovlar ve eğitici etkinliklerle unutamayacakları deneyimler yaşayacaklar.

En Sevilen Karakterler Dev Çadırda

Okula Dönüş Festivali’nde çocuklar, Minika Çocuk etkinlik alanında Minika TV ve Minika Go’nun karakterleri Koyun Shaun, İstanbul Muhafızları, Littlest Pet Shop ve Maceracı Yüzgeçler ile tanışma fırsatı bulacaklar. Play Doh etkinlik alanında oyun hamurlarıyla yaratıcılıklarını geliştiren minikler, Play Doh maskotları ile, My Little Pony etkinlik alanında ise Pinkie Pie ile keyifli dakikalar geçirecekler.

Transformers etkinlik alanında birbirinden farklı aktiviteleri deneyimleme şansı bulacak çocuklar, Transformers karakterleri Optimus Prime ve Bumble Bee ile bir araya gelecekler.

Retro Games ile Geçmişe Yolculuk

Festivalin en dikkat çeken alanlarından biri olan Retro Games’te minik ziyaretçiler daha önce hiç yaşamadıkları bir oyun deneyimi yaşarken, yetişkinler ise 80’ler ve 90’ların unutulmayan oyunları Commodore 64, Tilt, Atari, Arcade Games ve Langırt ile geçmişe yolculuk yapacaklar.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda