29.10.2019

Çamlıca Gross İflas Etti



Yakın zamanda sektörden çekilen Makro Market'in Ankara da bulunan toplamda 12 mağazasını devralan ve sektöre Merhaba diyen Çamlıca Gross'un perakende deneyimi çok uzun sürmedi.

Perakende sektöründe oyuncu kayıpları devam ediyor.Büyük ve lider markaların yanı sıra,sektöre henüz yeni giriş yapmış firmalar ne yazık ki,bir kaç yıl dahi varlığını devam ettiremeden veda ediyor.Bu veda edenlerden birisi de yakın zamanda iflas eden Makro Market'in Ankara da bulunan toplam da 12 mağazasını satın alan Çamlıca Gross oldu.

İşçiler Maaş Alamıyordu

Çamlıca Gross'un iflası aslında sürpriz olmadı.Zira son 6 ayda neredeyse çalışanlarının maaşları sürekli olarak iki veya üç ay geriden ödeniyordu.Hatta işten çıkanlara alacaklarının ödenmediği iddiaları da bize gelen bilgiler arasında yer ediniyordu.

Her iflasta olduğu gibi bu iflasında en kaybedeni ve mağdur olanı yine değişmedi.Çamlıca Gross'un iflas etmesi ile onlarca çalışan işsiz kalması bir yana,maaşlarını dahi alamadı.

1 yorum :

  1. Makro mağduru130 Ekim 2019 12:09

    Bu gidişe hükümetin dur demesi gerekiyor binlerce işçi mağdur oluyor cabası tedarikçi firmaları sayarsak içler acısı az ile yetinmeyen çoğu bulamaz neyine yetmiyor 3-5 mağaza geçimini sağlayacak kadar varsa şükret Allah bütün mağdur işçilerin yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda