1.10.2019

Polisan'dan Sürdürebilirlik Adına Başarı



Polisan Holding, “Sürdürülebilirlik Yönetişim Karnesi” payesiyle 150 Küresel Sürdürülebilirlik Liderinden biri oldu.

Polisan Holding, Argüden Yönetişim Akademisi tarafından yürütülen “Sürdürülebilirlik Yönetişim Karnesi” Araştırması kapsamına 150 Küresel Sürdürülebilirlik Liderinden biri olarak dahil edildi.

“Sürdürülebilirlik Karnemiz, Bizim için Gelişim Aracı”

Sürdürülebilirlik Yönetişim Karnesi Araştırması ile Polisan Holding’in çevresel, sosyal ve yönetişim alanındaki performansı, sürdürülebilirlik raporlaması, faaliyet raporu ve çeşitli platformlara yapılan halka açık raporlamaları üzerinden 93 kriterde incelendi. Sürdürülebilirlik alanında belirgin ilerleme göstermesi sebebiyle projeye dahil edilen Polisan Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis; “Yönetişim merceği ile incelenen sürdürülebilirlik karnemizi çok değerli buluyor, sorumlu yönetim anlayışımız çerçevesinde bir gelişim aracı olarak görüyoruz.” dedi.

Akademi’nin ABD, Almanya, İngiltere, Çin, Güney Afrika ve Türkiye borsalarının sürdürülebilirlik endekslerinde bulunan şirketlere yönelik yürütmüş olduğu araştırma kapsamında Borsa İstanbul’dan 20 şirket yer almaktadır. Karne çalışmasına Asya Sürdürülebilirlik Raporlaması Konferansı’nda 4 ayrı panelde yer verilirken çalışma, B20 Tokyo Zirvesi’nde de paylaşılarak sürdürülebilirlik konusunda dünyadaki iyi örnekler arasında gösterildi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda