1.10.2019

Tepe Nautilus Doğal Ürünler Pazarı’na Ev Sahipliği Yapıyor



Tepe Nautilus, 4-5-6 Ekim tarihlerinde Doğal Ürünler Pazarı’na ev sahipliği yapıyor. Doğal yaşam ürünlerinden, sağlıklı yiyecekler ve organik bakım ürünlerine kadar en doğal ürünler bu pazarda bir araya geliyor. 5 Ekim tarihinde doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili merak edilenleri Uzman Diyetisyen Dilara Koçak Tepe Nautilus ziyaretçileri ile paylaşırken, 6 Ekim tarihinde düzenlenen fide dikim ve Terrarium atölyeleri ise hem çocukları hem de yetişkinleri bekliyor.
İstanbul’un tam kalbinde birbirinden farklı aktivitelerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Tepe Nautilus, 4-5-6 Ekim tarihlerinde Doğal Ürünler Pazarı’na ev sahipliği yapıyor.

Kişisel bakım ürünlerinden, sağlıklı atıştırmalıklara, lezzet ve doğallığı bir araya getiren çay ve kahvelere kadar katkısız birçok ürün, Doğal Ürünler Pazarı’nda yer alacak. Aroha Chocolate, By Violet, Food Project Moda, Kahveal, Merula Zeytinağı, Milkella Süt Reçeli, Muhteşem Çikolatalı, Kitikate, Tabee Bal Ürünleri, Saf Bakkal, Soft Gurumi, Sığacık Hatırası ve Hande Polat birbirinden doğal ürünlerini ziyaretçileri ile buluşturacak.

Doğal Ürünler Pazarı, çeşitli atölyeleri ve Dilara Koçak’la Sağlıklı Yaşam söyleşisi ile misafirlerine keyifli anlar yaşatacak. 5 Ekim tarihinde Uzman Diyetisyen Dilara Koçak sağlıklı ve doğal beslenme ile ilgili merak edilenleri Tepe Nautilus ziyaretçileri ile paylaşacak. 6 Ekim tarihinde ise yetişkinler; Terrarium yapım atölyelerinde yaratıcılıklarını konuştururken, çocuklar ise fide ekimi atölyesinde eğlenceli vakit geçirebilecek.

Etkinlik Tarihi: 4-5-6 Ekim
Etkinlik Alanı: 1. Kat Sergi Alanı
Etkinlik Detayları:
Dilara Koçak’la Sağlıklı Yaşam Söyleşisi
5 Ekim\ Saat: 16.00
Terrarium Atölyesi & Fide Dikimi Atölyesi
6 Ekim \ Saat: 15.00-16.00 16.00-17.00

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda