22.11.2019

Altunbilekle,Glovo ile İş Ortağı oldu




Yakın zaman da altunbilekler.com web sayfasını kurarak müşterilerine sunduğu online satış imkanını şimdi de Glovo ile iş birliği yaparak farklılık yaratacak çalışmaya imza attı.

Çağın getirdiği bütün ihtiyaç ve çözüm yollarını doğru süreç yönetimi ile bünyelerine katmaktan gurur duyduğunu ifade eden Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, “Biz hem yerel marketler zinciri olarak samimiyet ve güven ortamını tesis etmeyi, hem de ulusal hatta uluslararası yöntemleri uygulayarak modern dünyanın bütün gerekliliklerini yerine getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşma Direktörü Öznur Altunbilek de bu noktada sözü olarak İspanya’da kurulup dünya çapında teslimat ve kurye konusunda ağ oluşturan Glovo şirketiyle e-ticaret departmanı olarak E-Ticaret Müdürü Sedat Ateş’in yürüttüğü “Dijital Dönüşüm Projesi“ kapsamında anlaşma yaptıklarını belirtti. İstenilen ürünün mobil uygulama üzerinden sipariş verildiği ve müşteriye ulaştığı Glovo sistemi hızı ve pratikliği ile oldukça revaçta olan bir uygulama diyen Öznur Altunbilek yapılan bu anlaşma ile kaliteli hizmet ve ürünü daha çok müşterilere ulaştırmanın heyecanı ve gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda