27.11.2019

Awox Kimin, Awox Kimin Garantisinde?



Son yılların teknoloji perakende devleri arasında yerini alan Awox markası,özellikle istihdam ve ülke ekonomisine pozitif manada yaptığı katkı ile,adından oldukça söz ettirmeyi başarmıştır.

Ülkemizde Awox markalı ürünlere karşı oldukça yoğun bir ilgi söz konusu.Bu ilginin en büyük kaynağı markanın bir Türk markası olması.Evet yanlış duymadınız Awox hem ülkemize,hemde Dünya geneline ürün üreten bir Türk Markasıdır.

Awox Kimin/Awox'un Sahibi Kim?

Awox'un arkasında yer alan devasa gücü belirtmeden önce söyleyelim ki,firmanın Çin'de büyük bir teknolojik ürün üretim tesisi bulunuyor.Böyle bir tesisi ancak büyük bir güç kontrol edebilir.Çünkü Awox'un yıllık ürün üretim sayısı milyonlar ile ifade ediliyor.Awox markasının arkasında yer alan devasa güç Can Holding'den başkası değil.Zira Can Holding'i incelemeye aldığımız zaman Awox markasına katkı sağlamak için,nasıl çalıştıklarını anlamak zor olmayacaktır.

Awox Kimin Garantisinde?

Awox'un ne derece büyük bir marka olduğunu belirtmiştik.Firma garanti konusunda da müşteri dostu bir yapıya sahip.Neredeyse ülkemizin her ilinde servis ve onarım ağına sahip olan Awox,müşteri şikayetlerini en kısa sürede çözüme ulaştırıyor.Awox garanti/değişim ve onarım hizmetlerini bizzat kendi bünyesine bağlı servisler ile gerçekleştiriyor.Bu konuda detaylı bilgi almak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

Awox Servis/Müşteri Hizmetleri/Yetkili Servis Telefon Numarası

Tel No: 0850 227 0 121

3 yorum :

  1. Mini buzdolabı servis Garanti süresi

    YanıtlaSil
  2. Ben 22.03.2021 de saat 15:00 da tv aldim 100 ekran smart şanliurfada aksam dizi izlerken bi anda ekranin ortasinda mavi bir çizgi çikti dikey ilk günden böyle birsey olmasi canimi sıktı sorunun giderilmesini istiyorum

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda