26.11.2019

Zivella’ya Design Turkey’den İki Ödül Birden



Endüstriyel Ürün Tasarımcısı Alp Nuhoğlu’nun imzasını taşıyan Kuka Bench ve Toy, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri kapsamında ofis mobilyası kategorisinde ‘İyi Tasarım Ödülüne’ layık görüldü.

Yeni nesil çalışma ortamları, bekleme alanları ve mekanların değişen ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Zivella, yenilikçi ve insan odaklı tasarım yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Zivella’nın koleksiyonunda yer alan ve Endüstriyel Ürün Tasarımcısı Alp Nuhoğlu tarafından tasarlanan bekleme ünitesi Kuka Bench ile puf Toy, 15 Kasım’da düzenlenen Design Turkey’de ödüle layık görüldü.

Ofis mobilyası kategorisinde İyi Tasarım Ödülüne layık görülen Kuka Bench, modüler yapısı ile farklılaşıyor ve bu özelliği ile hem geniş hem dar alanlara özel çözüm sunuyor. Tek bir prosesle kesilmiş bir yüzeyin katlanarak oturma birimine dönüşmesi fikri üzerinden tasarlanan Toy ise yalınlığının da etkisiyle bulunduğu mekânda başarılı bir grafik etkisi oluşturuyor.

Alınan ödüllere ilişkin olarak Zivella Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Uzun şunları söyledi: “Alp Nuhoğlu ile dört yıldır birbirinden özel tasarımlara imza atıyoruz. Design Turkey’nin Alp Bey imzalı Kuka Bench ve Toy ürünlerimizi ödüle layık görmesi bizi gururlandırdı. Yenilikçi ve insan odaklı yaklaşımımızla tasarım yapmaya devam edeceğiz.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda