7.12.2019

Kinder Sürpriz Yumurta Kimin?



Çocuk olup günümüzde Kinder'in ürünlerini hele ki,Sürpriz yumurtasını bilmeyen yoktur.Dışı sade saf çikolata içi yoğun süt ve dahası en sonunda çocukların kalbini çalan o minik oyuncaklar.Evet yumurtayı aldınız ve yediniz en sonunda içinden sarı kapsülün muhafaza ettiği bir adet oyuncak çıkacaktır.Çocuklar daha çok bu oyuncaklar için Kinder Sürpriz Yumurtayı tercih etseler de,lezzetinin de harika olduğunun altını çizelim.

Kinder Kimin?Kinder'i Kim Kurdu?

Kinder Sürpriz'in kimin olduğunu öğrenince aslında lezzet konusundaki merakınız da giderilmiş olacak.Zira Kinder Sürpriz Yumurta'nın üretici dünya çapında bir dev olan İtalyan FERRERO'dan başkası olamaz.

Kinder şirketinin tarihçesine baktığımızda neredeyse gıda sektöründe yarım asrı geride bıraktığını görebiliriz.Şirket İtalyan olmasına karşın operasyonlarının çoğunluğunu İngiltere üzerinden yürütmektedir.


Kinder Sürpriz Yumurta'nın İçindekiler Nelerdir?

Gelelim özellikle Anne ve Babaların en çok merak ettiği konulardan birisine.Kinder Sürpriz Yumurta'nın içinde ne var derseniz,Kinder'in bu konuda oldukça şeffaf davranıp,içeriğini her fırsatta hem ürünlerinin hemde resmi web sayfasında paylaştığını belirtelim.Merak ediyorsanız işte Kinder Sürpriz Yumurta'nın içindekiler:

Sütlü çikolata %47 (şeker,süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini),vanilin aroması). Sütlü dolgu bileşenleri: (Yağsız süt tozu, Şeker, Bitkisel yağ, Sade yağ, Emülgatör (soya lesitini), Vanilin aroması Tüm üründe Toplam kakao kuru maddesi %15, Toplam süt kuru maddesi %32 şeklinde sıralanmaktadır.
Kinder'in Ürettiği Diğer Ürünler

Kinder firması Sürpriz yumurtanın yanı sıra özellikle genç ve orta yaşlı kesiminden ilgisini çeken bir çok ürün üretimini yapmaktadır.Bu ürün sıralamasını aşağıda bulabilirsiniz.

Kinder'in Diğer Ürünleri:

Nutella
Kinder Surprise
Kinder Bueno
Kinder Joy
Ferrero Rocher
Rafaello
Tic Taç
Kinder Chocolate
Ferrero Küsschen
Mon Cheri

Kinder Sürpriz Yumurta Fiyatları

Firmanın en çok sevilen ve satılan Kinder Sürpriz Yumurta 20 Gr'lık ürün 2020 yılında genelde marketler de ve internet satış sitelerinde 7-8 TL fiyat aralığında satılmaktadır.Zaman zaman büyük market zincirleri bu fiyat aralığını 5-7 TL arasına kadar indiriyor olsa da,genelde satış fiyatları hemen hemen aynıdır.

1 yorum :

  1. Kinder yumurta için yılbaşı supriz tasarım fikirlerimi burdan yazabilirmiyim

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda