5.01.2020

Armine Kimin?



Hazır giyim perakendeciliğinde oldukça önemli markalardan biri olan ve son dönemlerde piyasayara sürdüğü modern tesettür giyim ürünleri ile dikkat çeken Armine,neredeyse her Avm'de bir şube açarak hizmet ağını genişletiyor.

Armine, Bursa’da 9.600 m2 kullanım alanına sahip, ileri teknolojiyle donatılmış tesislerinde eşarp üretimi gerçekleştirmektedir. İstanbul Bayrampaşa’da kurduğu üretim tesisinde ise hazır giyim için hizmet vermektedir. Şirket bünyesinde 640 kişilik ekip çalışmaktadır.

Armine kuruluşundan itibaren kararlı ve istikrarlı büyüme sürecinin bir sonucu olarak 2011 yılından bugüne Eyüp’teki merkez binasında konumlanmaya devam etmekte, bünyesinde bulunan 52 Mağaza ile mağazacılık hizmeti vermektedir. Ayrıca online satış sitesiyle müşterilerine internet kanalıyla da ulaşabilmektedir.


Armine Kimin/Armine'nin Sahibi Kim?

2006 yılı itibariyle bayan giyim üretimine de başlayarak ürün gamını genişletti. Hazır giyim sektöründe, gelişmesine ivme kazandıran zincir mağazalaşmanın etkisi ile yurt içinde hızla kabul gören, pazar konumunu kısa zamanda pekiştiren, bayan giyim sektörünün ön sıralarda yerini alan bir marka haline geldi. 2008 yılında Türkiye’nin en çok eşarp satan firması oldu.

Armine bir çok perakende şirketi gibi bir aile şirketidir.Firmanın sahipleri Mehmet,Davud ve Şevket DURSUN kardeşlerdir.Firma % yüz yerli sermaye ile büyümektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda