8.01.2020

Hakmar'da Hedef Yüzde 20 Büyümek



Sektöre farklı bir soluk getirerek,tedarikte aracı firmaları doğrudan aradan çıkararak,ürünü ilk hasat edenden yani üretenden alarak,raflarında sergileyen Hakmar Express,ülke genelinde 566 şube sayısına ulaştı.

2018 yılını 1.2 milyar TL ciro ile kapatan Hakmar, 2019 yılını da yüzde 20 büyüme ile kapattı. Mağazalaşma çalışmalarına discount konseptiyle devam edeceklerini ifade eden Hakmar Express Pazarlama Müdürü İbrahim Kaçmaz, “Mağazalarımızın tamamında logo ve konsept değişikliği yaparak yeni büyüme planımızı yaptık. Raflarımızdaki 300’den fazla ürünü doğrudan üreticiden ve çiftçiden temin ediyoruz. Aracısız sistemimiz sayesinde kararlı büyüme politikamızı sürdüreceğiz. 2020 yılında 600 mağazaya ulaşmayı ve daha çok tedarikçiyi raflarımıza taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Hakmar Ekspress olarak yeni konseptiyle kendisine yeni hedefler belirleyen marka, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da yatırımlarına devam edecek. Binlerce çeşit ürünü müşterilerine sunan Hakmar Express, discount market konseptiyle doğrudan üreticiden aldığı veya kendi üretimi olan ürünleri de raflarına taşımaya başladı. Kaliteli ürünü uygun fiyata müşterilerine ulaştırmayı hedefleyen Hakmar Express’teki yeni vizyon, yeni isim ve yeni logo hakkında bilgiler veren Pazarlama Müdürü İbrahim Kaçmaz, “Kısa süre önce markamızda isim ve logoda yaptığımız değişiklikler ve yeni mağazalarımızla İstanbul, Kocaeli, Sakarya illerinde toplam 566 mağazaya ulaştık. Tüm mağazalarımız aşamalı olarak yeni konsepte uygun ve müşterinin aradığı ürünleri daha rahat bulacağı şekilde düzenlenecek. 2019 yılı itibarıyla toplamda 342 mağazanın açılış şenliklerini düzenledik. Firma, açılış yıldönümü etkinliklerinde gıdadan temizliğe, tekstilden züccaciyeye birçok kategorideki ürünü sürpriz indirimlerle halkla buluşturuyoruz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda