30.01.2020

Tarım Kredi Şube Sayısını 45'e Yükseltti



2019 yılın sonlarına doğru agresif bir büyüme operasyonu gerçekleştirmeye başlayan Tarim Kredi Kooperatifi 2020 yılın ilk aylarında da,bu operasyona hız kesmeden devam ediyor.2020 Ocak ayında toplamda 19 mağaza açan Tarım Kredi,yıl sonuna kadar mağaza sayısını 200'ün üzerine çıkaracak.

Tarım Kredi Kooperatifi'nin yapılanması olan Tarım Kredi Marketleri'nin Türkiye çapındaki 45'inci, Manisa'daki ilk şubesi Şehzadeler ilçesi Utku Mahallesi İzmir Caddesi'nde açıldı. Manisa'daki ikinci şubenin ise önümüzdeki günlerde Malta semtinde açılacağı açıklandı. Marketlerde Tarım Kredi Kooperatifi'nin ürünlerinin yanı sıra Et ve Süt Kurumu, Atatürk Orman Çiftliği, Pankobirlik, Fiskobirlik, Gülbirlik, Tariş, Türk Kızılayı, Eti Maden ile kadın kooperatiflerinin ürünleri de satılıyor.

Hatırlanacağı gibi Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, geçtiğimiz yılın Ekim ayında o sırada henüz 17 mağazası olan Tarım Kredi Marketleri'nin bu sayıyı yıl sonunda 50, 2021 yılında ise 500'e çıkarmayı hedeflediğini açıklamıştı. Sonrasında Tarım Kredi Marketleri, 2019 yılını 26 mağaza ile kapatmıştı. 2020 Ocak ayında ise son derece hızlı bir açılış temposunda ilerleyen kooperatif, 1 aylık sürede 19 mağaza açtı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda