3.02.2020

CarrefourSA 2020 Çalışma Şartları/Maaşları



Ülkemize ilk defa 2 binli yıllarında Sabancı ile ortak bir şekilde giriş yapan Fransız perakende devi Carrefour,yaklaşık on yıl Sabancı grubu ile ortak bir şekilde hizmetlerine devam etmesine karşın,daha sonraki süreçte ülkemizden tamamen çekilmesi ile Carrefour,yönetim itibari ile tamamen sabancı grubuna geçmiş ve Markanın sonuna SA takısı ile hizmet vermektedir.2010-2015 yılı arasında bir çok satın alma hamlesi yaparak şube sayısını yükselten firma,aynı zamanda kendi açtığı şubeler ile organik büyümesini de devam ettiriyor.Bu detayları verdikten sonra CarrefourSA 2020 Çalışma şartları ve Personel maaşlarını incelemeye geçelim.

CARREFOURSA 2020 ÇALIŞMA ŞARTLARI

CarrefourSa'da günlük çalışma süresi devletin belirlediği gibi 8,5 saat olarak karşımıza çıkmaktadır.Bu 8,5 saate yemek/çay molanız dahildir.Toplamda haftalık 45 saat çalışmanız zorunludur.Haftada 1 gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da,14+2 gün olmak şartı ile yıllık hakkına sahip olursunuz.

Personel haftalık sabahçı ve akşamcı olarak değişen vardiyalar ile çalışmaktadır.Vardiya düzeni birim şefleri tarafından kontrol ediliyor.CarrefourSA'da zaman zaman fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Bu çalışmalar için firma düzenli olarak mesai ödemesi yapıyor.Mesailer maaş ile beraber hesabına yatmaktadır.

CARREFOURSA 2020 PERSONEL MAAŞLARI

CarrefourSA'da çalışan personeller sendikal haklara da sahiptir.Yani firmada çalışan her personel işe başladıktan 3 ay sonra sendikaya kayıt olabilir ve sistematik şekilde yılına bağlı olarak artan haklardan da yararlanabilir.

Kasap,Manav,Şarküteri,Balıkçı ve Unlu Mamuller dışında kalan tüm personeller firmada Asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Yukarıda ismi geçen meslek ile çalışanlar ise,Asgari ücretten yaklaşık %15-20 daha fazla maaş ile çalışmaktadır firmada.

Sendikal haklardan birisi de ve en önemlisi çalışanların yılına göre 3 ayda bir Çift maaş almasıdır.Yani yılda 4 defa ikramiye alma hakkınız vardır.Lakin bu ikramiyeyi almak kademeli bir şekilde oluyor.Firma da ilk yılınız da iki ay ek üçüncü ay ise maaşınızın çeyreğini,ikinci yılınızda iki ay tek üçüncü ayınızda işe maaşınızın yarısını,üçüncü yılınızda ise iki ay tek üçüncü ay ise maaşınızın tamamını ikramiye olarak almaya hak kazanırsınız.

Tabi Sendikal haklar bu yukarıda verdiğimiz bilgi ve hak ile sınırlı değil.Şayet CarrefourSA'da işe başlar ve üçüncü ayınızı doldurur ve sonunda sendikaya kayıt olursanız şu hakları elde edeceksiniz.

CarrefourSA Sendikal Haklar

Yol Parası (2020 Yılı için 295 TL)
Yemek Ücreti (Yemekhanesi olmayan mağazalarda verilir)
Yakacak Yardımı (Kışın başında verilir)
Okul Yardımı (Çocuğu olanlara verilir)
Ölüm Yardımı (Birinci derece ölümlerde verilir)
Gıda Çeki (Her ay verilir yıla göre değişir)

Bunların dışında CarrefourSA'da Prim sistemininde olduğunu bildirmekte fayda var.Nitekim mağaza geneline verilen kotanın aşılması durumunda,çalışanların maaşlarının neredeyse % 10'u kadar Prim almaya hak kazanabiliyorlar.

Kısaca Özetlemek gerekirse MAAŞ - YOL - YEMEK - PRİM ve SENDİKAL HAKLAR şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Ve eklemekte yarar var,CarreforSA sektör firmaları içinde işçiye en iyi olanakları sağlayan firmaların başında gelmektedir.

CARREFOURSA İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurularınızı kariyer siteleri,şubelerden ve firmanın kendi web sayfası üzerinden yapmanız mümkün.Bu üç seçenekten en en kısa sürede dönüş alabileceğiniz,şubeden başvurudur.Başvurulara ortalama 3-25 gün içinde dönüş yapılıyor.

CARREFOURSA KİMİN?

CarrefourSA,isim olarak her ne kadar yabancı sermayeli bir perakende zincirini andırıyorsa da,firmanın tamamen ülkemizde oldukça meşhur olan Sabancı grubuna ait olduğunu belirtelim.

189 yorum :

  1. Merhaba 42 yaşındayım bakkallık yapıyorum hızlı tüketim malları reyon şefi için başvurdum lise mezunuyum işe alınma ihtimalim olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,başvurunuzu yapın şu an alımlar açık.

      Sil
  2. Merhaba 13 subatta gorusmeye gittim guzel gecti ayni gun bana online sinav gonderdiler yaptim ama olumlu olursa 1 hafta icinde geri doneriz dediler geri donerler mi acaba online sinavin sonucuna gore mi degerlendirme yapiyolar yuz yuze mulakat olumlu gecti cunku

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bir hafta deseler de bazen dönmeleri 20 günü bulabiliyor.Henüz ererken biraz daha beklemeniz de yarar var.

      Sil
    2. A 101 de çalıştım ama askerliğimi yapmadım lise mezunuyum herşeye hakimim alirlarmi

      Sil
  3. Eleman alımlarınızda yaş sınırınız varmı

    YanıtlaSil
  4. Carrefoursa da hem kasa hem reyona mı bakılıyor

    YanıtlaSil
  5. merhaba kapalı personel aliyorlarmi

    YanıtlaSil
  6. Iskurlu alicaklarini soylediler eger olursa ama 2 ay once 5 gun biyerde calisip istifa etmistim bu ik nın degerlendirmesini etkiler mi

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Carrefoursa sezonluk olarak işe başlayacağım ilk işe girişim İŞKUR üzerinden yapılacak bu süre içerinde sağlanan imkanlar nelerdir yemek verilecek mi yada yemek parası gıda yardımı gibi bu şekilde extra destekler sağlanır mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemeği mağazadan yiyeceksiniz.Onun dışında ekstra bir hak yok.

      Sil
  8. Merhaba şuan acaba iş alımı varmıdır antalya uncalidaki şubelerinizde

    YanıtlaSil
  9. Reyon görevlisi olarak başvurdum.görüşme olumlu geçti ama mail gelmedi soruları göremedim tekrar mail yollarmı acaba kaç günde iş başı yaparız ve işkur kayıt formu istiyorlarmı çünkü işkur engelli kaydım var sıkıntı olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde 2 haftayı bulabiliyor,ne kadar oldu başvuralı?

      Sil
  10. Merhaba ben 11senelik sarkuterciyim karfura girmekistiyorum darıcada oturuyorum ama yolsorunumyok işealırlarmı

    YanıtlaSil
  11. Merhaba ben ise girmek icin ne yapmam gerekiyo şubelere gidiyorum bir bilgi verilmiyo ben deneyimliyim daha önce sok market de müdür yardımcılığı yaptım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an da esnek çalışma zamanına geçildiği için,alımlar durmuş veya yavaşlamış olabilir.Başvurularınızı internet üzerinden yapabilirsiniz.

      Sil
  12. Merhaba meyve sebze reyon şefi ne kadar ücret alır.özel sağlık sigortası varmı,bir de personel servisi ve yol ücreti kaldırılmış doğrumu. Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,özel sağlık sigortası yok.Maaş konusuna gelecek olursak en başta yer alan makalemizde detaylar var.

      Sil
  13. merhaba carrefoursa maaşları hangi bankaya yatırıyor bilginiz var mı? borcum olan garanti bankası değildir inşallah

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar Çerkezköy'de magzaniz vardı kapandı tekrar açılacak mı Çerkezköy gibi kapaklı gibi sanayi bölgesi oldugundan buraya carforsa gerekli olacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  15. Merhaba,

    CarrefourSA'nın imkanları Migros'tan iyi midir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynıdır diyebiliriz.CarrefourSa'da meslek grubunda çalışanların öğretici belgesi olması durumunda,bir miktar daha fazla maaş alırlar.Diğer şartlar aynıdır.

      Sil
  16. Merhabalar, sizce migrosta mı carrefoursa da mı çalışmalıyım, hangisinin şartları daha iyi ,ikisi de kurumsal mıdır, ve hangisinde daha kolay yükselme şansı var, bunları cevaplama imkanınız var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisinin de şartları hemen hemen aynıdır.Lakin Migros'un şube sayısına göre,yükselmeniz daha kolay olur.

      Sil
  17. Merhabalar 9 seneye yakın carrefoursa da çalıştım çocuğuma bakacak kimsem olmadığı için çıkmak zorunda kaldım bunu dilekçe ile yazarak dile getirdim genel merkezde tazminatlı çıkışımı onayladı.Tekrardan carrefoursa ya başvuru yaptım görüşmeye çağırdılar prosedürleri olduğu için eski çalışanı alamıyoruz dediler.O kadar çok ki haklarını alıp tekrardan iş başı yapanlar benim şansıma olmadı.Oğlum büyüdü çalışmam da lazım.Tekrar carrefoursa da çalışmak istiyorum ne yapmam lazım ACABA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bölge satış direktörü veya İk müdürü ancak onay vermesi durumunda işe alınırsınız.

      Sil
  18. Mrb ilkokul mezunuyum başvuru yapsam alırlar mı

    YanıtlaSil
  19. Merhaba öğrenciyim ve carrefourSA da işe başlayacağım ilk 3 ay işkur üzerinden maaşımı alıcakmışım ve asgari ücretinde altında olucakmış ayrıca diğer sendikal haklardan yararlanamıcam resmi tatiller gçerli olmayacakmış , ne zaman diğer çalışanlar gibi yol paramı ve diğer haklarımı alacağım sonuçta bende herkes gibi tam saat hizmet edeceğim bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3. ayın sonunda sizde sendikal haklarınıza kavuşursunuz.Biraz sabretmeniz gerekecek.

      Sil
  20. Çalışma saatleri ne kadar
    virüs nedeniyle alım yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konunun en başında bilgiler var.Alımlar açık.

      Sil
  21. 17 yaşındayım, Ekim’de 18 olacağım işe alınabilir miyim?

    YanıtlaSil
  22. Merhaba bisrsey ogrenmek istiyorum yaklaşik 10 yildir kasa şefligi kasiyerlik yaptim bircok kasa proğramini kullanmasini biliyorum fakat açik lise devam edenleride degerlendiriyormusunuz iş alimlarinda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapın,zaman zaman alım yapılıyor.Tahsil konusu göreceli.

      Sil
  23. Maaş ve avans tarihleri nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayın 1'inde maaş yatar.Avans değişme olmadıysa yok.

      Sil
  24. Merhaba daha once a101 de ve migrosta çalıştım konyada alim varmi basvurabilirmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alım konusunda bilgimiz yok.Lakin başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  25. Selam 42 yaşındayım 4 yıldır migrostsyim CarrefourSA ya girme gibi bir şansım varmidir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tezgahtar olarak çalışıyorsanız alabilirler.

      Sil
  26. selam kolay gelsin dün başvurmuştum bugün arandım ve insan kaynaklarına davet edildim sizce alınır mıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,büyük ihtimal evet.Şimdiden hayırlı olsun.

      Sil
    2. Lise okuyorum alınır miyim

      Sil
  27. Merhaba ben İzmir Karşıyaka da CarrefourSA personeliyim 1 sene 6 ay oldu calisali şehir değiştirmek zorundayım taşınma göç münasebeti nedeniyle transfer durumu nasıl oluyor bana bilgi verebilir misiniz nasıl işliyor veya nasıl oluyor şartları vs var mı bizim personel olarak hakkımız haklarımız var mıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,durumu zaman kaybetmeden iş yerinde bulunan sendika temsilcinize habee verin.Gerisini o halledecektir.

      Sil
  28. Merhaba ben Şubat ayında migrostan şarküteri olarak 4 yıl çalıştıktan sonra evlilik nedeniyle istifa ettim Carrefour a başvuru yapsam sonuç nasıl olur acaba

    YanıtlaSil
  29. Merhaba market deneyimim 2 yıla yakın var açık lise okuyorum alım yapilirmi.lise mezunu olmak zorunlu mu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapın.Zaman zaman ortaokul mezunları da alınıyor.

      Sil
  30. Birşey daha öğrenmek istiyorum peki yeni açılan mağazanıza personel alımlarınızı iş kurdanmı yapıyorsunuz.?iş kurdansa sürekli takipte kalmak için öğrenmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem İşkur'dan hem de normal Kadrolu yapılıyor.

      Sil
  31. Aydin Nazilli AVM ye carrefoursa açılacağını duyduk ama AVM nin açılmasına 1 ay kaldı fakat ilan açılmadı açılmasına nekadar zaman kala başvurular yapılıyor ve nerelere başvuru yapmamız gerekir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kariyer sitelerinden,firmanın kendi sitesindne ve Aydın'da bölge müdürlüğü İK.dan başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  32. Merhaba 2010 yılında carrefoursa didim şubenizde kasiyer olarak çalıştım.Şehir değişikliği sebebiyle aydın nazilli ilçesine taşındım.Şimdiye kadar burda şubeniz yoktuFakat Şuan bu bölgeye açılıcağı duyumunu aldım.Tekrardan başvuru yapsam eski personeller alınıyormu.Birde nerden başvuru yapıcam kolay gelsin iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sorunsuz çıktıysanız işe alınma olasılığınız yüksek.Şansınızı deneyebilirsiniz.

      Sil
  33. Merhaba. Ben carfora başvuru yaptım. Bugün arandım. Genel merkeze başvurunuz düşmüştür. Cv'niz havuzda bekleniyor denildi. Bu ne demek oluyor Anlamadim.? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,büyük ihtimal işe alındınız anlamına geliyor.Bekleyin size ılaşacaklardır.

      Sil
  34. Bende 3 yıldır a_101 de çalıştım 41 yaşındayım bir çok kez başvurma rağmen dönüş olmadı neden acaba

    YanıtlaSil
  35. Carrefoursa mulakatim kabul oldu sağlık raporunu ana sağlık tan alsam kabul ederler mi

    YanıtlaSil
  36. Yanıtlar
    1. Çalıştığınız yıla bağlı bir durum bu.250-500 TL arasın da değişiyor.

      Sil
  37. Bu sitede gunde 8.5 saat calisma suresi yaziyor ama bugün görüşmeye cagrildim gittim bana 9 saat calisma saati dendi ve birde calisicagim magzayi telefon da soylemislerdi oraya gittigim de iptal oldu dediler daha bitmedi bana telefonda sanal dediler simdi her isi yapiyorsun diyorlar kasaya reyona depoya vb heryere bakicaksin diyorlar bu yaptiginiz hic kabul edilebilir bir davranış degil umut veriyorsunuz insanlara bir dediginiz bir dediginizi tutmuyor ayip

    YanıtlaSil
  38. Merhabalar, ben carrefoursa başvurumu internet üzerinden yaptım fakat uzun bir süre dönüş olmadı. Direkt mağazadan gidip başvuru yapmak istediğimde de başvuruların internet üzerinden alındığı söylendi. Böyle bir durum mevcut mu yoksa büyük mağazalar başvuru alıyor mu? Geri bildirim için şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,büyük mağazalardan sorunsuz bir şekilde başvuru yapabiliyor olmanız lazım.

      Sil
  39. Cevap verirmisiniz soruma 27 ekim de bir konu hakkında danismak istedim yazdim size goruyorumki vericeginiz bir cavabiniz yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,her işi yapma konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey yok.Perakende sektöründe küçük ölçekli mağazalarda ne yazık ki bur sorun her daim oldu.Müdür dahil olmak üzere herkes,her işi yapıyor.Mola saatine gelince 1,5 saat molanız olmasından dolayı çalışma saatiniz 30 dakika daha fazladır.

      Sil
  40. İlk 3 ayını dolduran ve çalışmaya devam eden bir kişiye gıda çeki ne kadar veriliyor ve bu sendikal haklar her çalışana aynı şekilde mi uygulanıyor yoksa öğrenci olunca değişiyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,tam zamanlı başladıysanız üçüncü ayınızdan sonra 220-300 TL arasında her ay düzenli olarak gıda çeki alırsınız.Yılına,yani kıdeme göre değişir bu rakam.Lakin her çalışan başta en alt seviyeden gıda çeki almaya başlar.

      Sil
  41. Ise baslayan bir kisi uc ayindan sonra 114 lira gida ceki alir yaniltiyorsunuz okuyanlari

    YanıtlaSil
  42. Merhaba mağaza yönetici adayı ne kadar maaş alır? Mağaza yöneticisi olduğunda ne kadar alır? Lütfen sadece ham maaşını yazar mısınız? Sosyal haklar olmadan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,adayların maaşı 3500-3750 TL arasında değişir.Yöneticiliğe hak kazandığı zaman ise, maaşı 3900-4250 TL arasındadır.

      Sil
  43. Merhaba, e ticaret görevlisi maaşı nedir ? Ve iş tanımı nasıldır, reyonda mı çalışır ofiste mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sanal market görevlisi gibi düşünebilirsiniz.Mağaza çalışır.Görevi sisteme düşen siparişleri toplayıp,şöförlere teslim etmektir.Maaşı ise hemen hemen reyon personeli ile aynıdır.

      Sil
  44. Merhabalar sözleşmeli işe başladım sözleşmem bitti işten çıkardılar çıkışımı vermemişler daha işe geri çagirirlarmi bi daha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, sözleşme bittikten sonra size devam edip etmeme konusunda bilgi vermeleri gerekiyor.Bir şey demedilerse bu konuda yöneticinizden bilgi alabilirsiniz.Zira kadroya almışta olabilirler.

      Sil
  45. Merhabalar bi sorum olacak personel müdürü bizi fazla çaliştiriyodu işten çıkardılar pandemiden dolayı fazla mesai mızı nasıl alabiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,giriş çıkış bilgileriniz kayıt altına alınıyorsa,fazla çalışmalar konusunda İnsan Kaynakları veya daha öncesinde mağaza müdürünüz ile görüşmenizde yarar var.Mesai ödemesi alamasanız dahi,denkleştirme yapabilirsiniz.

      Sil
  46. Merhaba market deneyimim var reyon kasa fakat orta okul mezunuyum alım yapılır mı.yaş sınırı varmı bay ve bayan.tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu aralar tahsil konusunda seçici olmayabiliyorlar.Ayrıca tezgahtar yani Manav,şarküteri ve kasap için tahsil aranmıyor.18-45 yaş arası alım sağlanıyor.

      Sil
  47. Merhaba bisiler öğrenmek istemiştim cvp yazmamışsınız.bay bayan yaş sınırı varmı ayrıca deneyimim var orta okul mezunu da olurmu diye ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,cevap verildi.Azami 24 saat içinde bütün sorulara cevap vermeye çalışıyoruz.

      Sil
  48. Migros mu daha iyi Carrefour mu sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkiside aynı imkanları sunar personele.Eşit hakları veriyor desek yeridir.

      Sil
  49. Merhaba beni geçen gün aradılar online mülakata girdim ve süreç olumlu geçtiğinde bölge müdürlüğü ile görüşme olacak denildi , yönetici olarak başvurum vardı , sizce olasılık varmı ve olursa maaş bandı nasıldır, ikinci sorum bir dedikodu yayılmış Carrefour lar kapanıyor diye , doğruluk olasılığı varmı,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,deneyiminiz varsa büyük ihtimal olumlu sonuçlanacaktır.Baaş bandı ilk girişler için 4000-4500 TL aralığında.Kapanmadan ziyade fizibiletesi düşük veya zarar yazan şubeler kapatılıyor.Tamamen kapanması söz konusu olamaz.

      Sil
  50. Merhaba iyi günler bende uzun zamandır internetten Carrefour un bütün ilanlarına başvuruyorum ama nedense bir türlü dönüş olmuyor 1 yıla yakın market tecrübem de var ama nedense dönüş olmuyor mağazalardanda dönüş olmuyor sizce neden olabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,personel eksikliğinin o an da olmaması en büyük neden olabilir.CarrefourSA,bu ara küçük ölçekli şehirlerde daralıyor.

      Sil
  51. Anladım teşekkür ederim,İstanbuldan başvuruyorum ben mağazalardanda olmuyormuş başvuru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pandemi öncesi mağazadan başvuru olabiliyordu,lakin şimdi internet üzerinden başvuru yapmanızı istiyorlar.Yönetici referans bulmanız halinde işe alınma olasılığınız daha yüksek olur.

      Sil
  52. Merhaba ben carrefoursaya iş başvurusu yapmak istiyorum lakin başvuru yerini bir türlü bulamıyorum sitesine de baktım bulamadım yardımcı olabilir misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,aşağı da verdiğimiz bağlantıyı kopyalayıp,tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın.

      https://www.carrefoursa.com/kurumsal/insan-kaynaklari/ise-alim-sureclerimiz-ve-online-basvuru/basvuru/

      Sil
  53. Carrefour duyduğuma göre alım yapmıyormuş krizden dolayı başvurdum başvuruyu görüntülüyorlar ama dönüş olmuyor ancak çok ihtiyacım var bir Öneriniz varmı teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,alım yapılıyor lakin şirket yeni şube açmadığı için alımlar çok nadir veya az.Yani olumlu dönüş için şirket içinden bir referans olması şart.Aksi takdirde işiniz şansa kalıyor.Ayrıca herhangi bir şubesine gidip,personel eksikliği bilgisi alabilirsiniz.Hangi şubede eksiklik varsa yönlendirme olasılığı var.

      Sil
  54. 27 28 yaş şirket için sorun mu ? Migros’larda çalışmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki olmaz.Bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.

      Sil
  55. Merhaba ,2021 yeni mezun yönetici adayı(mudur yardimcisi) maaslari ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Birde maaşlar çalışana gore değişir mi?sabit midir?aynı pozisyonda giren çalışanlar arasında maaş farkı olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,henüz belli değil rakamlar.Şubat ayının ilk haftası rakamlar belli olacak.

      Sil
  56. Merhaba, e ticaret elemanı olaram başvuru yaptım. İşe alınırsam sadece siparişlerlemi ilgilenmem gerekiyor ve öncesinde bi eğitimleri var mı. Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bir gün eğitim alırsınız.Daha sonrasında mağazanızda işe başlar ve işi orada öğrenirsiniz.Sadece siparişler ile ilgilenirsiniz.Zira başka işler sizi ilgilendirmez.

      Sil
  57. Merhaba işkur ile giren yeni mezun yönetici adaylarının maaşlarıyla ilgili bilgi verir misiniz ?Carrefursa ne kadarlık kısmını ödüyor acaba? Neye göre hesaplanıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,asgarü ücret kadarını İşkur öder,geriye kalan anlaşılan tutarıda şirket öder.

      Sil
  58. Sayın Parakende Kulis,
    Carfoursa Mağaza Müdür Maaşı ve Mağaza Müdür Yardımcısı Maaşı ne kadar.
    Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bugün gerekli güncelleme yapılıp yayınlanacaktır bilgiler.

      Sil
  59. 3 yıldır a_101 de çalıştım defalarca başvurma rağmen dönüş olmuyor acaba taştan dolayımı 42 yaş

    YanıtlaSil
  60. Merhabalar kariyer sitesinden görüntülenen başvuruya geri dönüş süreci nasıl işliyor yeni açılacak mağazası için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,mağaza açılmadan yaklaşık 10 gün önce personel,işe alınmış oluyor.

      Sil
  61. Merhaba, iskur üzerinden alım oluyormuş,asgari ücret+yol parası veriliyormuş,lakin çalışmak istediğim mağaza şehir merkezine epey uzak olduğu için ulaşım ücreti,vermiş oldukları ücretin 2katından fazla olmakta,çalışanlara sorduğumda bu ücret farkını şirketin karşılamadığını ve elimize geçen ücretin asgari ücretinde çok altında kalmakta olduğunu söylediler.Sizce doğru mudur bu şartlar altında carrefoursa da çalışmak mantıklı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk 3 ay asgari ücret.Daha sonra kadroya alındığınız takdirde maaş farklı ödenecektir.Yol ücretini alırsınız.İşe ihtiyacınız varsa düşünmeden kabul edin.

      Sil
  62. İzmir'de kasiyer alımı varmı.kasoyerlik için yaş sınırı varmı

    YanıtlaSil
  63. Merhaba kolay gelsin aslında burası carrefour sayfası ama migros ile ilgili bi soru sormak istiyorum.. 2015 senesinde migros 2m e başladim ama babamın yüksekten düşerek kaburgalarını kırması ve yoğun bakıma yatması sebebiyle istifa ettim 1 gün içinde. Daha önce migrosta sezonluk personel olarak çalışmıştım ve pehlivanoglunda 'da kasiyerlik olarak görev aldım ve şimdi istifamin üzerinden 6 yıl geçti tekrar başvursam geri alırlar mi acaba? Belli bir yıl geçince başvuru olabiliyormus diye duydum lütfen cevap yazarsanız sevinirim sevgili admin 😥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sorunsuz çıktıysanız ve tazminat almadıysanız işe alınma ihtimaliniz var.Başvurunuzu yapabilirsiniz.Şayet tanıdık bir bölge müdürü referans olursa işiniz daha da kolay olur.

      Sil
  64. Merhaba migros icin diyosunuz degil mi? Sorunsuz çıktım ve tazminat almadım ama zaten dedim ya 1 gün içinde istifa etmek zorunda kalmıştım migrostan.. Şimdi 6 yıl geçti migrosa tekrar başvuru yaparsam beni alırlar mi kusura bakmayın rahatsız ediyorum 😥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet Migros için cevap verdik.alma ihtimalleri var.Şayet bölge direktörü ile aranız iyiyse alınma ihtimaliniz daha yüksek.Başvurunuzu yapın.

      Sil
  65. 15 gün önce görüşmeye cagirildim . Daha sonra birdaha cagirildim daha sonra aranıp mağazanın açılma zamanını beklemem söylendi daha sonra tekrardan aranacagim söylendi ararlar ve çağırır larmi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yeni mağaza için sizi bekletiyorlardır.Muhtemelen mağaza açılırsa,sizi işe alacaklardır.Biraz daha beklemenizi tavsiye ederiz.

      Sil
  66. merabalar benım sorum şudur 15 gun once arandım ınsan kaynaklarıyla gorusmeye gıttım daha sonra tekrar aranıp genel mudurle gorustum daha sonra el testı yapıldı sonuclar olumlu geçti daha sonra aranıp yenı magaza acılacagını daha sonra tekrar aranacagım soylendi peki bu asamada işe alındımmı ve nezaman aranacagım magazanın nezaman acılacagı hakkında bır bılgim yok. konu hakkında bılgi alabılırmıyım tesekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sizin mağaza açılışını beklemeniz gerekiyor.Muhtemelen mağaza açılmadan bir hafta önce işe başlamış olursunuz.

      Sil
  67. Merhaba daha önce de size migros ile ilgili bi soru sormuştum çok soru soruyorum kusura bakmayın ama gerçekten çalışmaya çok ihtiyacım var. Daha önce 1 gün çalışıp babamın sağlık nedeniyle istifa etmek zorunda kaldim demistim zaten size. Tazminat almadım ve sorunsuz istifa ettim de demistim Siz de başvuru yapın bölge müdürü tanıdığınız varsa alınma ihtimaliniz yüksek demiştiniz. Bölge müdürü tanıdığım yok ama migros çalışanı arkadaşım kendisi beni önerdi ik dan sizce işe alınma ihtimalim nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,referansınız iyiyse olabilir.Zira aksi takdirde çok zor.

      Sil
  68. Niye çok zor ? Hani sorunsuz ayrıldıysanız ve tazminat almadıysanız alınma ihtimaliniz yüksek demiştiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette alınma ihtimaliniz her zaman vardır.Lakin referansınız ne kadar iyiyse,ihtimalde,o kadar yüksek.Bunu bilmenizde yarar var.İkinci giriş yapanların bir çoğu,bölge müdürü referansı ile işe alınıyor.Şimdiden bol şans size.

      Sil
  69. Migrosta sezonluk geçmişim de var söylemiştim size..

    YanıtlaSil
  70. e-ticaret görevlisinin kıyafetleri sivil mi yoksa reyon kasiyer gibi marketin kendi kıyafetini mi giyiniyor?

    YanıtlaSil
  71. İzmir'de kasiyer alımı varmı

    YanıtlaSil
  72. Merhaba carrefour sanal market elemanligi için nerden iş başvurusu yapabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,firmanın resmi web sayfası veya genel merkezinden başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  73. lisans mezunuyum askerliğimi yaptim başvurularım incelenmesine rağmen aranmıyorum tecrübe olmadığından dolayı mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,personel eksikliğinin olup,olmamasına bağlı durumlar bunlar.

      Sil
  74. Merhaba ben bir süreliğine izmirden bursaya taşınmak zorunda kaldım şuan bursa da hiper carrefourda çalışıyorum dönemsel olarak başladım 26 aralıkta 3 ay snra kadroya alcaz dediler ama pandemiden dolayı sözleşmemi 3 ay daha uzattılar ikinci sözleşmem bitip kadroya kalırsam en geç kışa kadar tekrar izmire taşınmam lazım kadroya kalmadan kimseye bişey demek istemiyorum taşınma konusunda transferimi sıkıntısız bi şekilde yaparlarmı bunun için kiminle görüşmem gerek bu kadro işini daha fazla uzatma hakları varmı işe girdiğim zamn 3 ay dediler 6 ya çıktı birden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erhaba,kadroya geçtikten sonra nakil için mağaza müdürünüz ile konuşun.Kısa sürede işemlerinizi başlatacaklardır.

      Sil
  75. Merhaba mini marketlerde sadece kasiyer sadece kasaya mı yoksa reyonada bakıyor mu aynı zamanda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,minilerde genelde herkes her işi yapıyor.

      Sil
  76. 42 yaşındayım İzmir'de kasiyer alırlarmı acaba,10 yıldır market geçmişim var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,başvurunuzu yapın 45 yaşına kadar alım yapıldığı oluyor.Bu durum biraz da personel ihtiyacının aciliyetine bağlı bir durum.

      Sil
  77. merhaba. Mağazadan mı başvuru yapalım internettenmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,şu an için internet üzeri başvuru daha mantıklı.

      Sil
  78. Merhaba daha önceki yıllarda 15 yıllık market tecrübem var .46 yaşındayım çalışmak zorundayım acaba beni alirlarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kasiyer ve orta reyon dışında bir bölüme başvuru yaparsanız,alınma şansınız artar.

      Sil
  79. Merhaba 5 gun önce kasiyerlik için ön görüşmeye carrfoursaya çağırıldım.Olumlu geçti.Insan kaynakları tarafından da arancakmışım ne kadar sürede insan kaynakları dönüş yapiyor bilen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,3-5 gün arasında size kesin dönüş sağlayacaklardır.Şimdiden hayırlı olsun.

      Sil
  80. hocam marhaba. Carrefoursamini de işr başlıcamda kadroya geçtikten sonra maaşımda yukselme oluyormu. bi videoda izledimde 3 yılı doldurunca 3 ayda bir çift maaşdan bahsediyorz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet yükselme olur.Bu yükselme kademe kademe olur.İlk yıl 3 ayda bir maaşınızın çeyreği,ikinci yıl yarısı,üçüncü yıl ise tam maaş almaya başlarsınız.

      Sil
    2. pki hocam reyon görevlisi olsamda mı alacam bu maaşı 3 ayda bir

      Sil
  81. Merhaba. Reyon görevlisi kadroya girince Yılını doldurduktan sonra 3 ayda bir çift maaş alıyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ilk yıl çeyrek,ikinci yıl yarım,üçüncü yılınızda 3 ayda bir tam maaş almaya başlarsınız.

      Sil
  82. Merhaba franchise için de aynı mı çalışma şartları ve işe alım süreçleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Primler ve sendikal haklar dışında her şey aynıdır.

      Sil
  83. Merhaba, carreforsa mini mağaza yönetici pozisyonunda, işe başlayan müdür ilk 3 aylık eğitimde ne kadar maaş alıyor. Eğitim sonrası normal çalışmaya geçince maaşı değişiyormu, değişiyorsa bugün itibari ile ne kadar maaş almaktadır. İyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,eğitim sürecinde elinize 3900-4500 TL arasında bir rakam geçecektir.Şayet staj döneminiz bitince bu rakam 5000 TL'nin üzerine çıkabilir.Size hayırlı olsun.

      Sil
  84. Merhaba, carrefoursa mini mağaza müdürü pozisyonunda 2. Görüşmemi online yaptım. Görüşme tam 1 saat sürdü. Merak ettiğim konular hakkında bilgi araştırıyorum. Mini marketlerde mağaza müdürü, reyon ve kasadaki personellerin yaptığı işleri yapıyormu. Yada mağazanın temizlik işini fiilen, müdür pozisyonu yaparmı. Şimdeden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,genelde müdürler zaman zaman reyon işlerine yardımcı olabiliyor,lakin temizlik yapması söz konusu değil.

      Sil
  85. Merhaba carrefoursa ile bugün online olarak 2. Görüşmemi yaptım. Tam 1 saat sürdü. İş analizi, yaptıklarımı, problemler karşısında nasıl çözüm ürettiğim ile ilgili sorulara cevap verdim. İş modellemesi ve bugün işe başladığınızda ilk neler yaparaınıza kadar sorular soruldu. İzlenimim %90 olumlu geçti. 45 𝗱𝗮𝗸𝗶𝗸𝗮 𝗯𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗯𝘂𝘀𝗺𝘂𝘀 𝗼𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝗿𝗶𝗺.1. Online grup Görüşmesinde, müdürün görevleri anlatıldı. Hatta görüşme sırasında görev tanımlaması yapıldı. En önemli gördüğüm bir konuya takıldım biraz. 1. Görüşmede Mağaza müdürünün 𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁 carrefoursada ürünleri reyona dizmek gibi bir iş gücünden bahsetmemişlerdi. Daha çok sevk ve idare işi yapılacağını vurguladılar. 2. Görüşmede bunun aksini, yani müdürnde heryerde kasada reyonda çalışacağını söylediler. Bu konuda daha önce çalışmış bilgisi olan varsa yazabilirmi. Birde mini mağaza müdürüne normal çalışma düzeninde 4500 tl veriyor gibiler. Eğer ciro tutarsa 5000 tl ve üstü olabilirmiş. Birde özel sağlık sigortası var.

    YanıtlaSil
  86. Selam herkese. Geçenlerde carrefoursa Mini mağazasına gittim. Mağaza müdürü ile ayak üstü görüştüm. Aldığı maaş 4000 tl sabah 7, öğleden sonra 4 de mesai bittiğini söylediler.özel sağlık sigortası var. Aslında bu sağlık sigortasıda tamamlayıcı sağlık sigortası olduğunu düşünüyorum. Yani ayakta tedavilerde geçerli. Maaşı bir kenara bırakalım, mini market bildiğin küçük bir bakkal hesabı olmuş. Müdür kasada reyonda çalışmaktadır. Aynı market müdürü 1 yıldır prim almadığını söyledi. Yol parası 4000 tl nin içinde. 250 tl yol parası verseniz. Kaldı 3750 tl: Yani benim içime hiç sinmedi. Eğer üniversite mezunu ve hedefleri büyük bir kişiyseniz carrefoursa mini size göre değil. Yeni mezunsanız gidin 3000 tl ye satın alma pazarlama departmanlarında işi öğrenin 3 yıla daha iyi konumda olursunuz. Carreforusa ile 2. Görüşmemi yaprken başka şirketlerle görüşme halindeydim. Bu arada 1 aydırda işsizdim. Gçrüşmelerimde olumşu sojuçlandı. İsmi duyulmuş bir firmanın pazarlama sorumlusu olarak iş buldum. Tabi geçmişim ve deneyimim olduğu için. Takdir ve karar sizin.

    YanıtlaSil
  87. İzmir balçova hiper markette kasiyer alımı varmı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,İlçe konusunda net bir şey söylemek zor.Lakin şu an İzmir için personel alımları var.

      Sil
  88. Carrefour da emekli alım varmı

    YanıtlaSil
  89. Merhaba bugün CarrefourSa Süper mağazadına cv bıraktım. Oradakı çalısan market tecrübeniz varmı dıye sordu bende yok dedım. Sizce geri dönüş olurmu ve kaç gunde geri dönüş yapılıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,tecrübesiz personel alımı da yapıypr CarrefourSa.Dönüş yapmaları 2 haftayı bulabilir.Beklemeniz de yarar var.

      Sil
  90. Merhaba 3 ay iş kur eğitiminden sonra 6 aylık sözleşmeli olucakmışız o esnada sendikal haklardan yararlanılıyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sendikal haklardan 6. ayın sorunda yararlabilirsiniz.

      Sil
  91. Carrefoursada sezonluk çalısanların maaşı ne kadar ve yemek yol ücretinden yararlanabiliyorlar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,asgari ücret ile işe başlarsınız...Yol ve yemekten faydalanır lakin prim ve sendikal haklardan faydalanamazsınız.

      Sil
  92. Carrefoursada sezonluk çalısan personel yemek ve yol ücreti yatıyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yol ve yemekten faydalanır lakin prim ve sendikal haklardan faydalanamazsınız.

      Sil
  93. Kaan Cabaroğlu1 Mayıs 2022 12:27

    Merhabalar benim ismim kaan carrefoursa da ișe bașlayacağım ama kafama takılan bir soru var sağlık sorunlarında hiperaktif ve dikkat eksikliği olan kișileri kabul ediyorlar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kaan bey o sorunlar işe başlamanıza engel değildir.

      Sil
  94. Merhaba şuan izmirde alım varmı dönüşler nekadar sürede oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba devamlı alım yapmaktadırlar başvuru yaptığınız günden bir hafta içinde dönüş yapmaktadırlar görüşmeler online üzerinden gercekleştiriyorlar

      Sil
  95. merhaba sağlıktan dolayı hakkını alıp çıkan tekrar gorebilirmi bu eyt yasasını göz önüne alarak onlar tekrar girip çalışabilecek yasa yürürlüğe girdimi bizede şans doğuyormu bu durumda sağlıktan dolayı çıkana bilginiz varmı teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba carrefoursa çıkan personelini tekrar işe almamaktadır fakat personel sıkıntısından dolayı alımlara 2023 yılında başlamışlardır.

      Sil
  96. merhaba İzmirde personel alımı varmı şuan defalarca başvurmaya rağmen dönüş olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba personel alımı devamlı yapılmaktadır mağazalara cv bırakın internet üzerinden baş vuru yapın mutlaka dönüş yapılacaktır öz geçmişinizde sorun yoksa

      Sil
  97. Merhaba . Carrefoursa insan kaynakları veya genel merkezinde çalışanlar ile reyon/markette çalışanlar arasında ne gibi farklar var?Şartları daha mı iyi ? Sendika ,prim vs gibi haklar degisiyor mu?Yanıtlarsaniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  98. merhaba izmir carrefoursa mağazaya açık pozisyon için başvurdum geri dönüş süresi nekadar oluyor teşekkürler

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda