9.03.2020

Park Karaman AVM Kimin








Park Karaman AVM, kapılarını açmak için geri sayıma başlandı. Kentin ilk AVM’si olacak Park Karaman’ın, Mayıs 2020’de açılması planlanıyor.

Önemli bir ticaret ve sanat merkezi olan Karaman’da, İnoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği kentin ilk AVM projesi Park Karaman, faaliyete geçmek için geri sayımını başlattı. Kiralama ve yönetim çalışmaları İnvesta tarafından yürütülen Park Karaman AVM, Mayıs ayında Karamanlılarla buluşacak.

Park Karaman AVM, aynı zamanda şehrin benzersiz bir lokasyonunda konumlanıyor. Şehrin en işlek noktası olan Mersin Konya Otoyolu’nda, Ermenek ve Ereğli ilçe yollarının kesiştiği otogar kavşağında yer alan AVM, dört koldan bölgeyi kucaklayacak.

Bölgenin ekonomisi ve sosyal yaşamı için büyük bir ivme yaratacak niteliklere sahip olan Park Karaman AVM, sadece Karaman’ın değil, çevre illerin ve şehirlerarası seyahat eden yolcuların da rutinini değiştirecek. Toplamda aylık ziyaretçi potansiyelinin 500 bin kişilik bir nüfusu kapsayacağı öngörülen AVM, eğlence, alışveriş, sinema ve birbirinden lezzetli yemeklerin buluşma noktası olacak. Bunun yanında, hem nüfusun sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerinin örtüştüğü markalara hem de dünyanın en sevilen markalarına ev sahipliği yapacak. AVM, 20 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile de yaklaşık 90 mağazaya hizmet verecek. Migros, Ebebek, Flo gibi önemli markaların yer alacağı açıklanan Park Karaman AVM’nin Mayıs ayında kapılarını açması bekleniyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda