9.05.2020

Alpro Süt Kimin?



Son dönemlerde ülkemizde faaliyet gösteren marketlerin raflarında yer Alpro süt çeşitleri,zengin vitamin değeri ile,bir anda yoğun ilgi görmeye başladı.Her ne kadar normal inek sütünden daha pahalı bir ürün olsa da,vitamin değeri olarak daha üstün olması tercih edilmesinde en büyük etken.

Alpro Süt Kimin?

Alpro Süt 1980 yılında Merkezi Belçika'da kurulmuş bir gıda şirketidir.1980 yılından 2017 yılına kadar norm bir büyüme ile yoluna devam eden Alpro 2017 yılında  Fransız şirket Danone tarafından satın alınmıştır.Kısaca cevap vermek gerekirse Alpro'nun sahibi Dünyaca ünlü süt/ürünleri üreticilerinden biri olan DANONE'dir.

Alpro Süt Çeşitleri Nelerdir?

Firma başta sade süt olmak üzere aşağıda yer alan süt çeşitlerinin,üretimini ve lojistiğini sağlıyor.

-Alpro Soya Sütü
-Alpro Badem Sütü
-Alpro Fındık Sütü
-Alpro Hindistan Cevizi Sütü
-Alpro Yulaf Sütü
-Alpro Pirinç Sütü
-Alpro Kaju Sütü

Ayrıca belirtmekte fayda var,firma aynı zamanda ana ürünlerin proteinli daha zengin karışım,çeşitlerinin de üretimini yapıyor.

Alpro Fiyatı?

Alpro süt çeşitleri,her ne kadar farklı marketlerde değişik fiyat aralığında satışa sunulsa da,genelde normal sütün hemen hemen 5 veya 6 katına bir fiyat aralığında satışa sunuluyor.Ayrıca firma geçtiğimiz yıllarda ürünlerini 200-500 Gr aralığında da üretmeye başladı.

1 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda