10.05.2020

Bolez Köylüm Piliç Kimin?



Bolez Piliç markasının arkasında 30 yılı aşkındır Türk Tavukçuluk Sektörü’ne hizmet etmekte olan Ege-Tav A.Ş. firması bulunmaktadır. Ege-Tav A.Ş.’nin tavukçuluk sektöründeki hikayesi 1977 yılında kurulan Üçler Tavukçuluk’a kadar uzanır. Bu başarı öyküsü Üçler Tavukçuluk’un İzmir’in Sarnıç bölgesindeki 5.000 kafesli ve 10.000 yarka kapasiteli 2 adet kümesinin üzerine kurulmuştur. Yıllar geçtikçe, Üçler Tavukçuluk ‘un kafes sayısı 60.000 ve yarka sayısı da 100.000 adete ulaşmıştır.

Yıl 1982
Büyümeye devam eden Üçler Tavukçuluk, 1982 yılında etlik civciv üretimine başlayarak yerini Ege-Tav A.Ş.’ye bırakmıştır. Ege-Tav A.Ş. 10.000 etlik damızlık ve haftalık 40.000 kapasitelik bir kuluçkahane ile üretime devam etmiştir. Toplam 30 çalışan ile yola koyulan Ege-Tav A.Ş. bugün 1000 takım arkadaşıyla, haftalık yaklaşık 2 milyon etlik civciv üretimi ile sektöre en iyi şekilde hizmet etmeye devam etmektedir.

Bolez Piliç
Ege-Tav A.Ş. olarak, canlı üretimdeki tecrübemizi İzmir Kemalpaşa’da bulunan günlük 70.000 adet kesim kapasitesine sahip kesimhanemizdeki yüksek kaliteli kesim ile birleştirerek siz değerli müşterilerimize gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz piliç eti ürünleri sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bolez ürünleri tek tek özenle İslami Şartlara uygun olarak el ile kesilir ve Helal Gıda olarak tüketicilere sunulur.

Bolez piliçleri Hava Soğutma Sistemi ile soğutulmaktadır. Hava ile soğutma sistemi ve soğuk zincir ürün tedariği sayesinde, son tüketim tarihine kadar tazeliğini ve lezzetini ilk günkü gibi koruyarak sağlıklı koşullarda sizlere ulaşır.

Bolez ürünlerini güvenli ve hijyenik koşullarda üretmek ve tüketicilere ulaştırabilmek amacıyla BRC (British RetailConsortium) ve IFS (International Featured Standards) gıda güvenliği yönetim sistemlerini uygulamaktayız. Bolez ürünlerinin kalite ve güvenilirliği üretimin tüm aşamalarında gerçekleştirilen BRC-IFS gıda güvenliği yönetim sistemlerinin kontrolleri ile sağlanmaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda