30.05.2020

İstinyePark 1 Haziran’da Açılıyor



Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Covid-19) küresel salgınıyla mücadele kapsamında 21 Mart’ta kapılarını geçici olarak kapayan İstinyePark yeniden hizmete açılıyor. Yeni normal düzenin gereği sağlık ve temizlik önlemlerini içeren “İstinyePark Güvenli Alışveriş Protokolü” uygulamaya başlayan İstinyePark, 1 Haziran Pazartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

İstinyePark olarak bugüne dek perakende sektöründe birçok ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, kiracılarına düzenledikleri anketle ortak aklı oluşturduklarını ve yeniden faaliyete geçme tarihini anket sonucuna göre belirlediklerini söyledi. Uğur Berk, açılış öncesinde hayata geçirdikleri “İstinyePark Güvenli Alışveriş Protokolü” ile ziyaretçileri, kiracıları ve çalışanları için güvenli bir alışveriş ortamı oluşturduklarını belirtti.

Sağlık Bakanlığı’nın açıklamaları ışığında hazırlanan protokoldeki uyulması zorunlu kuralları sosyal medya hesaplarından da kamuoyu ile paylaşıldığını hatırlatan Uğur Berk, AVM Yönetimi olarak virüs tehlikesinden korunmak için üzerlerine düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirdiklerini vurguladı. İstinyePark havalandırma sistemlerinin hali hazırda %100 temiz hava ile çalıştığını ve iddia edilenin aksine kirli havanın AVM içinde dönmediğini belirtti. Maske, mesafe ve temizlik kavramlarının İstinyePark Güvenli Alışveriş Protokolü’nün temelini oluşturduğunu anımsatan Berk, İstinyePark’ı Alman Şirketi TÜV SÜD ‘ün, “Global Hijyen Standartlarına Uygunluk Beyanı” vererek denetlendiğini bildirdi. Normalleşme sürecinde alınan önlemlere ziyaretçilerin de titizlikle riayet etmesiyle, salgının en güvenli şekilde atlatılacağından hiç kuşkusu olmadığını ifade etti.

Pandemi sürecinin en başından itibaren önceliklerinin insan sağlığı olduğunun altını çizen Uğur Berk, alınan sağlık ve hijyen tedbirlerinden sonra İstinyePark’ın salgın yönetimi açısından birçok kapalı alana göre çok daha güvenli hale geldiğini belirtti. Kaldıkları en güzel yerden hizmete devam edeceklerini ifade eden Berk, normal hayata dönme çalışmaları çerçevesinde seyahat ve sokağa çıkma kısıtlamalarının kademeli olarak kaldırılmasıyla birlikte perakende sektöründe de canlanma yaşanacağını sözlerine ekledi.

Yeni normal düzenin bir gerekliliği olarak hızlı ve dijital iletişime önem verdiklerini ifade eden Uğur Berk sözlerine şöyle devam etti: “Bakanlık kararları ve yeni yönetmeliklerle ilgili bilgilendirmelerin hızlı bir şekilde kiracılarımız ile paylaşılması, kiracılardan gelebilecek öneri, istek ve taleplerin yönetime iletilmesi için bir “Güvenli Alışveriş Protokolü “ adı altında whatsapp grubu oluşturduk. Güçlü iletişim ağımızla kiracılarımızın ve ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarını mümkün olan en kısa sürede öğreniyor ve hızlı aksiyon alıyoruz.”

İstinyePark, “İstinyePark Güvenli Alışveriş Protokolü” kapsamında belirlenecek yeni bir tarihe kadar her gün 12:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaretçi kabul edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda