11.06.2020

CarrefourSA Franchise başvuruları başladı!



CarrefourSA Franchise başvuruları başladı!

CarrefourSA franchising şartları hakkında bilgiler. CarrefourSA isim hakkı bedeli ve daha bir çok konu yazımızın devamında yer alıyor. CarrefourSA, ilk mağazasını 1963 yılında Fransa’da kuran, bugün 30 ülkede bir çok noktada hizmet veren kaliteli noktalardan birisidir. Tüm dünyada 12.000’den fazla mağazası bulunan CarrefourSA, Türkiye’de de bir çok noktada hizmet vermeye, gelişimini ise hızlı bir şekilde sürdürmeye devam etmektedir. Türkiye’nin bir çok yerinde de hizmet veren, yatırımlarına da halen devam eden bir firma oluşu da, yatırımcıları ve genç girişimcilerin hedefi haline gelmesinde büyük rol oynuyor. Peki CarrefourSA bayilik veriyor mu, CarrefourSA bayilik şartları nelerdir?

CarrefourSA, Türkiye’de 58 İl’de olmak üzere 625 adet mağazayla hizmet vermektedir. Hali hazırda 11 Bin çalışanı bulunan bu firma, Türkiye’deki gelişimini gerek yeni yatırımlarla, gerekse de yapmış olduğu sosyal yardımlar sayesinde sürdürmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere bir Sabancı Holding iştiraki olan CarrefourSA, Türkiye’deki tüm yatırım ilişkileri ile Sabancı Holding ilgilenmektedir. CarrefourSA yatırımcı ilişkileri sayfasından da daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

CarrefourSA, şuana denk mağazalarını kendi açıyor olsa da, ilerleyen süreçlerde bayilik verip vermeyeceği konusunda da net bir bilgi bulunmamaktaydı Bazı mağazalarını bayilik usulü açtığı söylense de, bu konuda internet üzerinde bir bilgi paylaşımında bulunmuyor olmaları, sizlere net bilgi vermemiz konusunda engel oluyor. Bu sebeple, CarrefourSA bayiliği almak istiyorsanız öncelikle firma yetkilileri ile iletişim kurmanız gerektiğini hatırlatmamız gerekiyor.

Gelişimin parçası olmak isteyen tüm girişimciler, Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA'nın marketler zincirine katılarak kendi başarı hikâyenizi yazmaya başlayabilirsiniz.

Kuruluşundan bugüne gücüne güç katarak büyüyen, Avrupa’nın öncü perakende zinciri Carrefour Grup ve Sabancı Holding iştiraki olan CarrefourSA, 27 yıldır yaş sebze – meyveden bakliyata, kasap ve şarküteri ürünlerinden balık ve deniz mahsullerine, elektronikten beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden temizlik malzemelerine, ev tekstilinden kırtasiye ve oyuncağa kadar on binlerce güvenilir ve kaliteli ürünü, hijyen esasları çerçevesinde en uygun fiyat politikasıyla her gün 500 bin müşteriyle buluşturuyor.

Siz de bu sürdürülebilir gelişimin bir parçası olmak, yüksek karlılık, güçlü marka imajı ve güvenirliğe sahip CarrefourSA ailesinde yer almak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurunuz.

https://www.carrefoursa.com/tr/franchising

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda