18.06.2020

Evidea Kimin?



Evidea evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere; kaliteli, genele hitap eden ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri makul fiyatlarla sunan, müşteri deneyimine önem veren, bulunduğu pazarı takip eden, yeni trendlere öncülük edip ilham veren, bir e-ticaret sitesi ve mağazalar zinciridir. Ev ürünleri kategorisinde 2011’den bu yana hizmet veren e-ticaret perakendecisi Evidea, güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

2019 yılında gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan Evidea, 2025 yılı sonuna kadar 110 mağaza açmayı hedefliyor. Çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak 1.750 metre kare büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği bir ev alışverişi deneyimi yaşamalarını hedefliyor.

Evidea; mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunmayı vaat ediyor. Bilhassa kadın tüketicileri heyecanlandıracak yeni mağaza konseptiyle müşterilerinin karşısına çıkmaya hazır olan Evidea’nın sloganı “burada her şey evim için”.

Evidea yalın, basit ve güçlü bir organizasyon yapısı ve eğitim, öğretim, takım ruhunun önemine inanan insanlardan oluşan kadrosuyla içeriden insan yetiştirmenin önemini benimseyerek hareket ediyor.

Firma hakkında yukarıda bulunan kısa bilgileri verdikten sonra.Gelim Evidea'nın kimin olduğuna.

Evidea Kimin/Evidea'nın sahibi kim?

Evidea'nın 2020 yılı itibari ile tam manası ile bir sahibi yok.Yani şirket çok ortaklı bir yapıya sahip.Günümüzde çoğunluk hisse kim de diye sorarsanız karşımıza yabancı bir isim çıkmıyor.Evidea'nın çoğunluk hissesi Bim'in ve E-bebek'in de çoğunluk hissesini elinde bulunduran TOPBAŞ ailesindedir.

4 yorum :

  1. Kasiyerlik için yaş şartı varmı 5 yıldır a101 de çalişıyorum

    YanıtlaSil
  2. Merhaba yol ucreti be yemek ücreti ne kadar weriyor acaba

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda