8.06.2020

O Mağaza Yine El Değiştiriyor



2013 yılın da Beğendik Grubunun ülkemizde ilklere imza atarak açılışını yaptığı ve dünyaca ödüllü bir konsepte sahip olan Çayyolu Mağazası, ikinci kez el değiştiriyor.

Beğendik Grubunun 2013 yılında açılışını yaptığı ve 2014 yılında Dünya genelinde 1500 metrekare üzeri mağazaların katıldığı, bir yarışmada en iyi ikinci konsepte sahip olan ve ödüllendirilen Çayyolu Mağazası yine el değiştiriyor.

Altunbilekler Devralmıştı


Beğendik Grubu 2017 yılının son çeyreğinde küçülme operasyonunun devamı gereği mağazayı,yine Ankara'nın köklü yerel zincirlerinden biri olan Altunbilekler'e devretti. Yaklaşık üç yıldır mağaza Altunbilekler tabelası ile müşterilerine hizmet vermekteyken, Altunbilekler'de Çayyolu mağazasını devretme kararı aldı. Şüphesiz bu kararın alınmasındaki en büyük etken, mağazanın yüksek giderleri ve rekabetin giderek artması.



Yeni Talipli CarrefourSA Market


Mağazaya üçüncü olarak tabelasını yerleştirecek zincir ise Ankara'nın en rekabetçi ve yenilikçi zincirlerinden biri olan CarrefourSA  Market. Özellikle son 3 yılda kendi seviyesini aşarak üst tasarımsal ve metrekaresi yüksek mağazalar açan ve dikkatleri üzerine çeken CarrefourSA Market ödüllü Çayyolu mağazasının yeni sahibi olacak.

Bu hamleden sonra Çayyolu Mağazası Beğendik Grubunun ilk açılışını yaptığı dönemlerdeki bol cirolu dönemlerine döner mi bilinmez lakin CarrefourSA Market'in Kızılay, Çankaya bölgelerinden sonra Çayyolu semtinin de iplerini eline aldığı kesin.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda