28.07.2020

Beypazarı Maden Suyu Kimin?



Gıda perakendeciliğinin en önemli tedarikçilerinden biri olan ve hatta içecek reyonunun olmazlarından birisi de şüphesiz Beypazarı Maden Suyudur.Bu marka halkımız tarafından o derece benimsenmiştir ki,zaman zaman müşterileri alternatif ürünlere yönlendirmek adeta imkansız olabiliyor.

Peki böylesine köklü ve yerli bir firma kime ait.Bu makalemiz de hem bu soruya cevap,hemde firma hakkında size kısa bilgiler vereceğiz.

Beypazarı Maden Suyu Kimin/Kurucusu Kim?

Bu firma o kadar köklü ve yerlidir ki,halk arasında devletin bir kurumu olduğu bile sanılır.Zira kurulduğu günden beri çizgisini ve kalitesini bozmayan ender yerli firmalarımızdandır.Firma kurucusu 2016 yılımızda aramızdan ayrılan Hacı Cemil Ercan'dır.Şu an için firmanın faaliyetleri yine ERCAN ailesi tarafından yürütülmektedir.

Beypazarı Maden Suyu Hakkın

Doğanın adeta insanoğluna sakladığı mucizeyi,1957′ den beri tüketicilerinin beğenisine sunan markamızın hikayesi; ilk adımını atpğı, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde başlar.Dönemin şartlarını zorlayarak kurulan fabrikamız, bugün 70 bin metrekarelik alanıyla Türkiye nin sektöründe en büyük fabrikası olmuştur.

Saatte  300 bin şişe üretim kapasitesiyle, maden suyu denilince akla gelen ilk marka  olma başarısını yakalamıştır.Kurulduğu ilk günden beri , aynı kaynaktan gelen doğal maden suyunu, kendine has yapısını değiştirmeden dolum yapan tesisimizde, üretim; tam otomasyonlu makinalarla el değmeden yapılmaktadır.

Önce Sağlık ; ilkesiyle zararlı ışınlardan korumak için yeşil renkte üstün teknolojiyle ürettiğimiz şişelerimizle, doğal maden suyumuzu tüm saflığıyla koruma altına alıyoruz. Üretimin ilk aşamasından son noktasına kadar,alanında uzman mühendislerimizle tüm laboratuar testlerine gerekli önemi veriyor kalite ve hijyenden taviz vermeden ISO 22000:2005 , ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 VE OHSAS 18001:2007 kalite belgeleri güvencesi ile çalışıyoruz.

Tıp dünyasının sayısız faydalarını kabul ettiği doğal maden suyunu, milyonlarca insanın tercihindeki güvenilir marka olmanın sorumluluğuyla, genç yaşlı herkesin tüketimine sunmayı bir borç biliyoruz.Durmadan çalışan tesisimizle; ailemize kattığımız doğal özlerle zenginleştirdiğimiz meyveli doğal maden sularını sizlerin damak zevkine sunuyoruz.Türk standartları enstitüsü kriterlerindeki hizmet belgelerinin tümüne sahip olan tesisimiz, 300 ü aşkın bayi ağıyla hizmet vermektedir.

”Günde en az 2 şişe” sloganıyla yürüdüğümüz yola, başta Kıbrıs olmak üzere, Sudiarabistan, Fransa- Katar- Kuveyt – Almanya- Avusturya gibi 27 ülkeye sağlık ihraç ederek devam ediyoruz. Hayatta değişen , doğallığını kaybeden ve özlenen tatlar var. Biz yarım asrı aşkın süredir sizlere aynı kalmayı başaran , değişmeyen sağlık dolu bir lezzeti şişeliyoruz .

Ulaştığımız her yerde bizi tercih eden milyonlarca insanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz, hak ettiğimiz başarıların arkasındaki en büyük gücümüz bize inanan insanımız,bu yüzden;

2009 senesinde gazi üniversitesince yapılan araştırma sonucu en iyi marka ödülü,

2010 yılında Tüketici akademisi tarafından düzenlenen anket sonucu kalitesine en çok güvenilen marka ödülü,

2010 yılında AB kalite ödülü, Tüm tüketicilere tavsiye edilen marka ödülü,

2011 “Tüketici Kalite Zirve” ödülü, 2011 TTDK (Tüm tüketicileri koruma derneği) “altın marka” ödülü,

2011 Uluslar Arası “Güvenilir Gıda Zirvesi Kalite” ödülü, 2011 Avrupa birliği kalite ödülü,

2012 Tüm Tüketicileri Koruma Derneği “Altın Marka ” ödülü, 2012 “Güvenilir Gıda ” ödülü,

2013 Dünya Kalite ödülü,

2014 AB kalite ödülü- 2014 – 2015 Dünya Kalite Ödülü,

2016 AB Kalite ödülü , 2016 Markaların Lideri Ödülü,

2016 Dünya Kalite Ödülü,

2017 AB Kalite Ödülü ve daha bir çok ödüle layık görülerek onur yaşayan bir markayız.

Biz küçük bir yeşil şişe gördüğünüzde akla gelen tek markanın adıyız…

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda