18.08.2020

Bim Bal Fiyatları 2021


 



Bim bal fiyatları 2021


Her kesin özelikle sabah kahvaltı sofralarının değişilmez ve vazgeçilmez lezzeti olan bal fiyatlarını sizler için topladık.


Bal insanlık için o kadar önemli bir besindir ki; Peygamberimiz Hz. Muhammed’in balın bin derde deva olduğu ve sofradan bal yemeden kalkılmaması gerektiği ile ilgili hadisleri vardır…


Bal, kusursuz görünümü, doğadan gelen eşsiz lezzeti ve besleyici içeriği ile insanlık tarihinde çok önemli bir yere sahiptir.

Cilalı Taş döneminden bu yana bal, insan yaşamının ve ekonominin bir parçasıdır.

İspanya Valencia’da bir mağarada bulunan İsa’dan önce 6 bin yılına ait bir duvar resminde, bal yapan arılar ve o balı toplayan tarih-öncesi bir insanın resmedilmiş olması balın tarihinin ne kadar eskilere dayandığının kanıtıdır. Belli ki dönemin insanları, belki de yaşamlarını büyük bir tehlikeye atarak, ağaçlara tırmanıp oralarda doğal arı kovanlarındaki balları bir besin olarak kullanmışlardır.

Balın; insanların ilk besin kaynaklarından biri olduğu söylenebilir. Sadece bu kadar uzun süredir kullanılan bir besin olması bile balın ne kadar değerli ve zengin bir doğal ürün olduğunun kanıtıdır. Bozulmayan ve bakteri tutmayan yapısı nedeniyle çok değerli bir besin olarak yüzyıllardır insanlık için fayda kaynağı olan bal farklı dinler tarafından da önemsenmiş ve kutsal kabul edilmiştir.


BİM Türkiye’nin önde gelen süt ve süt ürünleri üreticilerinden aldığı destekle siz müşterilerine en taze ve sağlıklı kahvaltılıkları sunuyor. Bu grupta, süt, yoğurt, reçel, bal tereyağı gibi temel ürünlerin yanı sıra beyaz peynir, kaşar peyniri ve ürün yelpazelerini BİM müşterilerinin seçimleriyle katılan değişik tatlardaki yöresel peynirleri bulunmaktadır. Bu temel gıda maddelerinin yanı sıra meyveli yoğurtları, büyüme küpleri ve aromalı süt çeşitlerini de 7’den 70’e her damak tadı için ayrı seçenekler sunuyor.


BİM ayrıca, günün vazgeçilmez ve en keyifli öğünü olan kahvaltı sofralarınızı da ev yapımı kıvamında tatları ile zenginleştirmekte. Reçeller, bal, zeytin, kahvaltılık gevrekler ve helva çeşitlerinde özel markalı ürünleri ile size ve ailenize sağlıklı lezzetler sunmakta mutluluk duyuyor.


Bim bal fiyatları 2021


* Bal kaşık Çiçek balı 850 gr 27,95 lt

* Seğmen süzme çiçek balı çıt kapak 460 gr 26,50 tl

* Bal kaşık çam balı 460 gr 17,90 tl

* Bin boğa bal keven ve kekik 850 gr 35,90 tl

2 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda