15.09.2020

A101 Artık Kapınızda



A101, Nisan ayında ''A101 Kapıda'' uygulaması ile başladığı ''en ucuz marketi aynı gün teslimat ile adresinize taşıyan'' hizmetini Eylül ayı itibarıyla Türkiye genelinde hayata geçirdi.

Aynı gün içinde adrese teslimat özelliği ile öne çıkan “A101 Kapıda” uygulaması, çok hızlı bir şekilde tüm Türkiye’ye yayıldı. “En Yeni A101 Şubesi’’ sloganıyla ilerleyen dijital uygulama sayesinde A101, ülkenin köşe bucak her yerine erişim iddiasını, aynı gün teslimat servisi ile dijital platformda da korudu.

Türkiye’nin her ilçesinde yer alan 9 binden fazla marketi ile en yaygın perakende zinciri olan A101, 12’nci kuruluş yıldönümü olan 28 Nisan’da, kaliteli ürünleri en ucuz fiyatla sunma misyonunu bir ileri noktaya taşıyarak “A101 Kapıda” mobil uygulamasını başlatmıştı. Belli başlı şehirlerde başlayan uygulama 4 ay içinde büyüyerek, 81 ili kapsar hale geldi.

Eylül ayından itibaren 81 ilde de aktif olan uygulama sayesinde, en ucuz ve kaliteli market alışverişi adresinize taşınabiliyor. Yepyeni bir A101 deneyimi sunan “A101 Kapıda” mobil uygulaması ile üye girişi yapılarak kayıt olunduktan sonra, istenilen ürünler seçilip, uygun saat aralığı işaretlenerek cep telefonu üzerinden kolayca sipariş verilebiliyor. En yakındaki A101 marketinin stoklarından tedarik edilen ürünlerle aynı gün adrese teslimat sağlanıyor. Gıda (taze meyve sebze, et süt şarküteri ürünleri, bakliyat, unlu mamüller vb), temizlik, kozmetik, ofis&kırtasiye vb kategorilerdeki tüm ürünler uygulama üzerinden sipariş edilebiliyor. Ödemenin online olarak kredi kartı ile yapıldığı ve kart saklama özelliği bulunan uygulamada siparişlerin dağıtımı A101 Kapıda logolu özel araçlar ile gerçekleştiriliyor.

Uygulamayı indirmek ve erişim noktaları ile ilgili bilgi almak için: https://www.a101.com.tr/a101-kapida

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda