13.10.2020

Özen’den Bursa'ya “Gross” Market





Özen Gross, 9 Ekim Cuma günü Bursa, Ataevler Mahallesi’ndehizmete açılıyor.

Özen Gross mağazası ile müşterilerine; deneyimli çalışan kadrosu, geniş ürün çeşidi ve ferah ortamda 365 gün uygun fiyat avantajlı sunmayı hedefliyor.

Özen Gross’un yeni konsepti 5000 metrekarelik alanda temel gıda ürünlerinden temizlik ürünlerine, şarküteri ürünlerinden taze sebze meyveye, kasap ürünlerinden fırın ürünlerine kadar binlerce ürün seçeneğini toptan fiyatına perakende satış ilkesiyle tüketicilere sunulacak. Yıllardır süre gelen mağazacılık tecrübesini, kalitesini ve müşteri memnuniyeti politikasını Özen Gross’a da taşıyan Özen Grup, Bursa’nın en ucuz toptan fiyatına perakende marketi iddiasıyla tüketicilerin ekonomik olarak yüzünü güldürecek.

Özen Gross tanıtım toplantısında konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen; “Bursa bizim için önemli bir şehirdir. Türkiye’nin en zor koşullarında bile yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik ve ediyoruz. Müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda değişen alışveriş trendlerini yakından takip ediyoruz ve buna göre sektörde her geçen gün aksiyon alıyoruz. Yeni konseptimiz Özen Gross; Bursa’nın hep ucuz, en ucuz marketi olacak” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda